Rántott csirke csak vasárnap készíthető?? 😂
Figyelt kérdés
Átjött a szomszéd, nagyot néz, hogy húslevest, rántott csirkét csinálok hétfőn. Mondom, tegnap dolgoztam, nem voltam itthon. De hát akkor már minek, ha vasárnap nem csináltam. Egyáltalán minek szól bele, persze.2023. márc. 20. 14:43
14/18 anonim válasza:
Nálunk holnap lesz rántotthús.☝️
15/18 anonim válasza:
Ezek ilyen régi, XVI.-i hagyományokat követő emberek. Nem gond, de ne erőltessék a másikra rá a h*eségüket.
16/18 anonim válasza:
Egy ilyen buta szomszédot be sem engednék. Miért nem zárod az ajtódat?
17/18 anonim válasza:
Hát, hozzám egyszer kopogna be kéretlenül És jönne is be, abban a másodpercben elküldeném a jó édes fenébe.
Hagyjon békén, főleg munka után ne zaklasson, a kéretlen tanácsairól meg elbeszélgetnék vele.
18/18 anonim válasza:
Mit szólna ahhoz, hogy én most, csütörtökön sütöttem 10 db rántott csirkét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!