Mire keltél mai napon vasàrnap a panelban?
Figyelt kérdés
Én amíg ott laktam ilyenekre,hogy kalapàlàs,fúràs,gyereksíràs,hús klopfolàs,cigiszag,ràntott hús szag.
Nálatok mi a paletta?
2022. dec. 18. 11:59
3/18 anonim válasza:
Én amire szoktam: felkelt a Nap. Nem tudom, miért ilyen csöndes ez a lépcsőház és a szomszédaim, de maradjon így mindig. :)
4/18 anonim válasza:
Nálunk is alapvetően csöndesek a lakók, pedig 10 emeletes. Néha vannak lakásfelújítások, de leginkább csak akkor, ha új lakó költözik be.
5/18 anonim válasza:
Nem panel, koli. Az ébresztőmre. Kb mindenki kiköltözött már, nekem maradnom kell mert élőben lesznek vizsgáim. De két dologra kelek fel normál esetben: az ébresztőmre meg a párom csókjára. Nem zavar az sem, ha a szobatársaim buliznak a szobában.
6/18 anonim válasza:
Asztal,szék tologatás,magassarkú kopogás + reggeli sex.
7/18 anonim válasza:
Az ütvefúróra. Lassan már nem marad fal, összedől a ház.
8/18 anonim válasza:
Ma meglepő módon semmi különlegesre. Valahogy elmaradt a szokásos gyereküvöltés, a húsklopfolás, kalapálás, barkácsolás, TV/rádió üvöltetés, pedig ezek basic kellékek a reggeli programhoz, kiváltképp vasárnap.
10/18 anonim válasza:
Nagyon jól alszom bármekkora zajban. Így arra ébredtem hogy nem alszom.
A panellben lakás abból áll hogy valamilyen szintig elviseled a másik zaját. Ha ezt nem bírod akkor marad a családi ház.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!