Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mire keltél mai napon vasàrnap...

Mire keltél mai napon vasàrnap a panelban?

Figyelt kérdés

Én amíg ott laktam ilyenekre,hogy kalapàlàs,fúràs,gyereksíràs,hús klopfolàs,cigiszag,ràntott hús szag.

Nálatok mi a paletta?

2022. dec. 18. 11:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Én nem bírom elviselni a legkisebb zajt sem de nincs pénzem családi házra. Akkor mit kell tenni 10-es?
2022. dec. 18. 15:43
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Egy panallakásban egy bizonyos szintig el kell viselni a másik "zajongását". Például ha én főzök vasárnap 10-kor, vagy zuhanyzok este 9-kor akkor ezért hiába jelentesz fel a rendőrök kiröhögnek. Azért mert te minden zajra felébredsz egy hatvan lakásos lépcsőházban nem hiszem, hogy mindenkinek lábújhegyen kéne járnia.

A normális életvitellel járó zajokat mindenkinek el kell viselnie. Ha mégsem megy akkor marad a füldugó.

2022. dec. 18. 16:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
ma kivételesen csak arra, hogy kialudtam magam, nem mindig van ez így, de ma így történt :D
2022. dec. 18. 16:46
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

Én egy kis faluban nőtem föl. most XI kerben lakok panelban egy villamos mellet.

Még így 5 év után is úgy érzem sokkal csendesebb itt lakni.

Itt nincs reggel 4 től traktor, kakas, kutya, szalagfűrész...

2022. dec. 18. 20:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Arra ébredtem, hogy 9 óra :)
2022. dec. 18. 23:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Az ébresztőmre. És mindenki más is arra kelhetett, mert tegnap bulizni voltam, ma meg dolgozni mentem, szóval a leghangosabbat állítottam be, hogy tuti ne aludjak el.

Amúgy vagy gyereksírásra ébredek, vagy arra, hogy lakótársam telefonál, vagy készülődik.

2022. dec. 19. 01:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyszer arra, hogy bekapcsolt a fűtés (pattognak a csövek), de visszaaludtam, aztán meg magamtól.
2022. dec. 19. 13:19
 18/18 anonim ***** válasza:
obi hangszigetelő mindenkinek!
2023. jan. 3. 18:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!