Rántott csirke csak vasárnap készíthető?? 😂
Figyelt kérdés
Átjött a szomszéd, nagyot néz, hogy húslevest, rántott csirkét csinálok hétfőn. Mondom, tegnap dolgoztam, nem voltam itthon. De hát akkor már minek, ha vasárnap nem csináltam. Egyáltalán minek szól bele, persze.2023. márc. 20. 14:43
1/18 anonim válasza:
Hozzád csak úgy átjön a szomszéd? Hol laksz te, egy kollégiumban?
4/18 anonim válasza:
Ha ezt a KFC megtudja, rögtön lehúzza a rolót!
5/18 anonim válasza:
Nem mindenki pesti panelpatkány, hogy még a szomszédod nevét se tudod.
Ha falun laksz akkor ez kb természetes, a szomszédság általában összetartó szokott lenni. Itt nem felhívod meg facen írogatsz neki, hanem átmész és megbeszéled vele.
6/18 A kérdező kommentje:
Csak kopog és átjön, öregasszony. Legutóbb az volt a baja, hogy nincs patikarend én meg tévézek. Ő hetente a szúnyoghálót is leporolja.
2023. márc. 20. 15:03
7/18 anonim válasza:
A mi családunkban is ez volt régen. Jó régen, már én is 60 éves vagyok. Anyukám minden vasárnap húslevest és rántott csirkét csinált. Valószínűleg a szomszédod is ebben nőtt fel és el sem tudja képzelni, hogy ezt máshogy is lehet.
8/18 anonim válasza:
A "Dolgok, amik soha meg nem történtek..." mai epizódjában:
9/18 anonim válasza:
Nem tudtad, hogy csak vasárnap készithetö? Milyen háziasszony vagy? (Remélem enni lehet egész héten is akár, mert nagyon szeretem. Föleg frissen.) (Tényleg ilyenen felhuzod magad?)
10/18 anonim válasza:
Idősek meg abban a rendszerben élnek, amikor a vasárnapi ebéd volt a hét csúcspontja. Volt, aki egész héten csak akkor evett húst. Ezért csodálkozott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!