Miért csak a férfiaknál gond,ha valaki ezért- azért otthon lakik/ néha kénytelen/ anyjával, vagy szülőkkel - még 30 felett?
És ugyanez miért nem gond, sőt természetes a nőknél.Hogy ők élhetnek mamókával, aztán onnan vadászgathatnak lakásos pasira, hová betelepednek.
Egy barátom, akinek lakása van, nem áll szóba szülőkkel élő nőkkel,el is mondják mindenféle szemétnek, hímsovinisztának.
Megfogadta,hogy csak vagyonjogi szerződéssel megy bele ,ha esetleg házasságra lépen.
Hát a neandervölgyi faj végülis kihalt. Úgyhogy ja, nevezhetjük nyugodtan életképtelennek.
Aki nem tudja magának kimosni a szaros gatyáját vagy összedobni egy bolognai szintű kaját, az életkeptelen. Akár férfi, akár nő, akár csillampóni genderű.
Nem olvastam végig a kommenteket
Az én szüleim közölték,hogy ne várjak a seggem alá autót,se lakást,de maradjak amíg tudok mert ők is látják,hogy egyedül segítség nélkül gyűjteni nem lehet, és ők ennyivel tudnak segíteni.
27 éves nő vagyok nem érzem gáznak azért nem,mert én önálló vagyok főzök mosok takarítok,ott segítek ahol tudok.Nem használom ki a szüleimet,mint a báttyám aki élvezi a kényelmet,hogy kiszolgálják, mindene megvan.
És gyanítom sok 20-35 éves férfi aki otthon lakik szintén a kényelmes anyuci pici kisfia.
TISZTELET A KIVÉTELNEK
és én ezért gondolom azt ,hogy azért gázabb gond egy férfinál,mert több %nál ez ugrik be mindenkinek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!