Miért van az az érzésem Hogy pesten valami sport az utcán, nyilvános helyeken hugyozás?
"Akkor talán nézz körül a belvárosban."
Melyik részén? Ez max. a bulinegyedre jellemző.
Sok a csöves.
Nincsenek nyilvános WC-k
Még talán este 10-ig el lehet menni plázákba könnyíteni magadon. Azután meg semmi, ha egy helyen iszogatsz, akkor ott nyilván tudod használni a mosdót, de ha csak haza akarsz menni, és nem fogyasztasz már sehol, akkor nincs lehetőség arra, hogy elmenj egy kulturált mosdóba (mondjuk a legtöbb belvárosi kocsma mosdója se kultúrált), Margisztigeten semmi lehetőség nincs, az utcán szintúgy, illetve, ha konszolidáltan nézel ki, akkor simán bemész egy helyre, és használod a mosdót, de ha nem - mert mondjuk hajléktalan vagy - akkor be se enged az őr. Meg azért sokan fogyasztanak alkoholt az éjszakában, ami egy ismert vízhajtó és gátláscsökkentő, simán előfordulhat szerintem valakivel, hogy iszik egy helyen a belső hetedik kerületben, ott elmegy mosdóba, mielőtt hazaindul, aztán pisilnie kell megint, mire kiér a Blahára, meg aztán ott is, ahol átszáll az éjszakain. Alkoholos befolyásoltság alatt nehezebb visszatartani, plusz a szégyen se dolgozik az emberben, hogy nem pisilek utcán, meg amúgy is sötét van.
Sokkal több nyilvános wc kellene szerintem. Minimum minden forgalmasabb csomóponton egy 0-24-es, INGYENES budi. Én a KöKi-n szoktam átszállni, gyakran éjjel, iszonyat húgyszag van mindig, de basszus, mit tudnak csinálni szerencsétlenek? Az egyetlen nyilvános mosdó a Köki terminálban van, ami 10-ig van nyitva, és fizetős. Oké, legyen fizetős a pláza részen a WC, de én nyitnék mellette egy 0-24-es ingyenes alternatívát is, aztán aki tényleg tiszta mosdót akar használni napközben, az fizet a plázában, aki meg csak nagyon el akar menni, vagy éjjel kényszerül erre, az használja az ingyenes opciót.
Meg az Örsön az egyetlen ingyenes mosdó az IKEA-ban van, nyitvatartási időben, az Árkádban, Sugárban fizetős, és csak kp-val lehet fizetni, éjjel meg semmi nincs a közlben.
8. Igen talán az a legrosszabb a "bulinegyeddel" együtt. Ott tényreg ragad a járda a mocsoktól.
9. Igen lehetne több nyilvános WC, de érted sokan úgy vannak vele hogy " nehogymá fizessek ezért".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!