Azok a lányok akiket látni nap mint nap az utcán, buszon meg egyéb nyilvános helyeken és a telefonjukba vannak borulva, azoknak mindnek férfiak udvarolnak folyamatosan?
tényleg ez lenne a mai világ, a nőknek egész nap udvarolnak, kivéve amikor alszanak?
ti is érzitek hogy ez egy tébolyda?
teljesen fel van tolva már az egójuk a csillagos egekbe.
F/26
lehet,hogy játszanak a telefonjukon vagy chatelnek a barátnőikkel,amiből van esetenként 22 000.
Nem ismered a mai lányokat,fiatalokat.Még azt is képesek megosztani a másikkal,hogy éppen most pukiztak,nem biztos,hogy egész nap pasikkal kommunikálnak.
Szerintem ezt így általánosságba nem lehet kijelenteni. Ezer dolog miatt lehetnek beleborulva a telefonban. Egy részének biztos, hogy udvarolnak.
Tébolyda lett minden persze. Csak menj végig pesten. Mindenki a telefonba bújva. Mindent azon keresztül intézünk.. kapcsolatok, információ szerzés, vásárlás stb.
Arra van igény, hogy az egó ápolva legyen.. majd idővel változik, mások lesznek az igények.
"de gondolom, kicsi a farkad, azert vagy komplexusos"
nem kicsi a farkam.
engem inkább az idegesít hogy tényleg úgy tűnik hogy egész nap udvarolnak szinte minden nőnek.
Én nem veszek részt ebben a tébolydában, én élőben szeretek udvarolni.
Klasszikus férfi vagyok, kalapom is van, általában abban megyek ha udvarolni akarok.
:-)
utolsó : te valami cserfes tinilány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!