Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen szempontok alapján...

Milyen szempontok alapján választanátok? Ha van egy imádott/szép város és egy olyan, amit (már-már feltűnően sokan) nem csupán lerondáznak, hanem több szempontból élhetetlennek is bélyegeznek meg. De! A nem jó város sokkal közelebb van. És... (Lent!)

Figyelt kérdés

...és mindkettő fejlődik.

Mindkettőben van lehetőség (nem csupán munkákra), mindkettő tartalmaz jó, vagy "csupán" megfelelő szempontokat.

Az egyik (a szebb/jobb, igaz kinek milyen) távol van mindentől és mindenkitől, a (valamiért sokaknak) nem annyira hangulatos/élhető jóval(!) közelebb.

Ugyanakkor mindkettőben megvannak azok a dolgok, amik számomra fontosak, ámbár(!) más-más "mennyiségben", más arányban (vagyis mind jó, de egyik ezekben jó, a másik meg azokban jobb). Ezeket most hosszú lenne itt felsorolni.

2023. márc. 1. 19:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
43%
10 - miért nem takarodsz már el Dunántúlra, te félhülye vénember?!
2023. márc. 3. 04:39
 12/13 anonim ***** válasza:
23%
11-es teljesen h@lye vén idióta, ha valami nem tetszik akkor egyből a másikat sértegeted, mert ennyire képes a sorvadt fideszcsicska agyad. Fel kellene már fognod, hogy másoknak is van véleménye és az nem feltétlenül egyezik a te beszűkült félbites felfogásoddal. Ha te jó érzed magad abban a szarvárosban, mert nincs többre igényed mint aport szívni, attól még másoknak nem Debrecen lesz a világközepe, te gy@kér.
2023. márc. 3. 14:42
 13/13 anonim ***** válasza:
25%

Szeged és Debrecen közül egyértelmű lenne, a szempontjaid alapján nem teljesen. Ha érdekel írj, akár üzenetet, és kifejtem. A 2 város közül az egyikben születtem és itt is élek. Mondhatni megküzdöttem érte, amikor nem itt éltem, akkor is tartottam itt a frontot, nem adtam föl, visszajártam, kapcsolatot tartottam, ismertem a helyeket, képben voltam végig.

Talán megérte :)

A másik nálam soha nem jött szóba, pedig lett volna alkalom/lehetőség. Így nem tudok objektív választ adni, de azt le tudom írni, hogy itt mi a jó/kevésbé jó.

2023. márc. 8. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!