Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak a jehovákkal? ...

Mit csináljak a jehovákkal? Folyton nyomják a csöngőt

Figyelt kérdés

Lassan fél éve higy kiléptem a vallásból. Nem voltam sokáig az kb fél évig. Aztán amikor behálóztak rájöttem h ez így nem jó. Otthagytam őket a francba. Lassan fél éve minden nap csöngetnek és nem hagynak békén. Nem tudok velük mit csinálni. Egyre jobban rámszálltak és nem tudom h mitévő legyek. Online rendelek mostanában mert nem merek kimenni a boltba mert sokszor ott vannak a házam előtt és nem merek lemenni a boltba se. Tudom h ez így nem élet. Ezért szeretnék ezzel valamit kezdeni. Elköltözni nem akarok mert az azért mégsen. Van egy 3 hónapos fiam aki még sokat nem fog fel az egészből de az se jó h nem nagyon merem kivinni sétálni szegényt. Sajnos a fiú apja kint él amerikában de majd hamarosan hazajön. Ő azt mondja h szólja a rendőrségen ha nem értik meg a nemet de szerintem az túlzás lenne.

Ti mit gondoltok erről?

Mit csináljak velük?

Tényleg túlzás a rendővan nem?

2023. febr. 20. 17:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, igen!
2023. febr. 20. 20:50
 22/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat. Munka előtt reggel szoktak jönni. Ha megint jönnek (biztos fognak) akkor megfenyegetem őket.
2023. febr. 21. 05:55
 23/35 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem menjél szépen a dolgodra, mert ebből nem fogsz megélni, hogy butaságokat találsz ki. Majd 5 év múlva gondolj erre, amikor ugyanígy céltalanul tengeted az üres napjaidat és nem haladsz az életeddel semerre.
2023. febr. 21. 07:55
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kamu, akkor

1. Nincs mitől félned, ők is csak emberek, és pont hogy ezt akarják elérni, hogy félelemből visszatérj.

2. Ha vannak barátaid, ismerőseid, megteheted azt is, hogy nem egyedül mászkálsz kint, hanem vkivel, vagy vkikkel, azt gondolom ha nem egymagad vagy, akkor ők is visszább fogják magukat.

2023. febr. 21. 12:14
 25/35 anonim válasza:
93%

"Nagyon félek attól h bántanak vagy engem vagy ami mégrosszabb a fiamat."

Hát, én még nem hallottam olyat hogy bárkit - sőt, gyereket - bántottak volna.

Szerintem kicsit sok az időd és élénk a fantáziád.

2023. febr. 21. 13:40
 26/35 A kérdező kommentje:

Ma reggel megmondtam nekik h nem vagyok rájuk kíváncsi és h ha nem mennek el hívom a hatóságokat. Első kérdésük az volt h miért. Azt mondtam nekik h ha nem takarodnak most rögtön akkor hìvom a rendőrséget. Ettől kicsit megjedtek úgy h a telefonom már a kezembe volt és hátrébb léptek a kaputó majd elmentek. Remélem h nem jönnek vissza. Azt is megmondtam nekik hogy ha mégegyszer ide mérik tenni a lábukat nem figyelmeztetem őket hanem hívom a rendőrséget.

Sajnos úgy érzem h kicsit durva voltam velük......

Nem szabadott volna ilyen bunkónak lennek. Mégiscsak közéjük tartoztam fél évig......

2023. febr. 21. 15:07
 27/35 anonim ***** válasza:
72%

Isten szabad akaratot adott, s ha ők ezt nem tartják tiszteletben, hogy te szabad akaratoddal élve úgy döntöttél, nem szeretnél visszamenni, akkor ez erőszaknak és zaklatásnak minősül. Megértem, hogy próbálkoznak egyszer, kétszer, háromszor, lehet te sem voltál elég határozott az elutasításban, de van egy határ, amit nekük is érezniük kellene. Arról nem is beszélve, hogy Isten soha nem erőszakos..

2023. febr. 21. 18:50
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrt hívsz
2023. febr. 22. 09:19
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbált rám akaszkodni egy, - már azt sem tudom, hogy jutott be, ill. fel hozzám a legfelső emeletre...

Jót beszélgettünk, - nem akartam indokolatlanul husáng lenni vele a pillanat hevében, - de én már akkor tudtam, hogy ez az utolsó beszélgetésünk.

Mivel szélhámosokkal van dolga az embernek a jehovák esetében, nem tartom bűnös dolognak, hogy rábólintottam arra, hogy jöhet-e máskor is, aztán,... Jött, ahányszor akart, - mert kategorikusan nem mozdulok a kapucsengőre, ha nincs megbeszélt találkozóm senkivel vagy nem jelzi az akárki is, hogy jönne hozzám valamiért.

Nem tudom, hányszor csöngetett ő, de idővel elfáradt valamitől...

2023. febr. 23. 13:04
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerelj a kaputelefonra egy megszakító kapcsolót, - amelyet akkor használsz, amikor neked jól esik! Beszéld meg a számodra fontos emberekkel, hogy változtatsz a kapcsolattartási módszereiden, - csak előre velük megbeszélt kapcsolatfelvételekre fogsz reagálni! Azonosító nélküli vagy számodra idegen számokról beérkező hívások kukák, ill. tiltottak! Ha van email kapcsolatod velük, akkor a tőlük érkező összes szemét automatikusan és végleg törölve! Az utcán pedig egyszerűen nem kell semmire reagálni, ami tőlük jön!

A célodat úgy éred el, hogy nincs reakció, amelynek hatására, egyre inkább rögzül bennük, hogy nincs értelme a cselekedetüknek, a befektetett energiáiknak, míg nem feladják a törekvést.

2023. febr. 23. 13:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!