Mit csináljak a jehovákkal? Folyton nyomják a csöngőt
Lassan fél éve higy kiléptem a vallásból. Nem voltam sokáig az kb fél évig. Aztán amikor behálóztak rájöttem h ez így nem jó. Otthagytam őket a francba. Lassan fél éve minden nap csöngetnek és nem hagynak békén. Nem tudok velük mit csinálni. Egyre jobban rámszálltak és nem tudom h mitévő legyek. Online rendelek mostanában mert nem merek kimenni a boltba mert sokszor ott vannak a házam előtt és nem merek lemenni a boltba se. Tudom h ez így nem élet. Ezért szeretnék ezzel valamit kezdeni. Elköltözni nem akarok mert az azért mégsen. Van egy 3 hónapos fiam aki még sokat nem fog fel az egészből de az se jó h nem nagyon merem kivinni sétálni szegényt. Sajnos a fiú apja kint él amerikában de majd hamarosan hazajön. Ő azt mondja h szólja a rendőrségen ha nem értik meg a nemet de szerintem az túlzás lenne.
Ti mit gondoltok erről?
Mit csináljak velük?
Tényleg túlzás a rendővan nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!