Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Az olyan szomszédnak aki nem...

Az olyan szomszédnak aki nem engedi felrakni a klímát van lelkiismerete?

Figyelt kérdés

Sokszor hallok ilyet. Általában "összképrontás" vagy "zaj" hivatkozással.

A mai klímák egyáltalán nem zajosak.

És miért jó az az ilyen szomszédoknak ha pl kisgyerekes család nyáron hőgutát kap télen meg központi fűtés meghibásodásakor megfagy.

2023. febr. 11. 15:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel kávéfőzőt, porszívót meg konyhai gépeket se használjanak, mert az is hangos.
2023. febr. 11. 16:57
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Az is süketítő ebben a panelban 11, sőt ezeket a kettővel feljebb lévő szomszédtól is hallom. De a kávé napi 5 perc, a porszívó heti 1 alkalom. A mosógép na attól idegrángást kapok sajnos...
2023. febr. 11. 17:02
 13/20 anonim ***** válasza:
11%

Általában nem erőssége a magyarnak az empátia, - felrakatod, aztán "ágyesz-búgyesz"!

Nem kértél tőle sem a klímára, sem a szerelésére, sem működtetésére pénzt!

2023. febr. 11. 17:03
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
13: aztán leszereltetik a te költségedre ágyesz-bugyesz.
2023. febr. 11. 17:23
 15/20 anonim ***** válasza:
68%
hangos, csöpög mindenfele belőle a víz, mert gondolom nem fogd szépen levezetni a talajig, csak kidugod a kis csövet aztán majd lesz vele valami, illetve nem lehet igaz hogy annyira kell a klíma ezen az éghajlaton hogy te itt most belehalj a hiányába.
2023. febr. 11. 17:45
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

Hát pedig iszonyat hangos.

Alsó szomszédnak volt. (szerencsére azóta elköltöztek)

Sokszor az éjszaka közepén pattantunk ki az ágyból, mi ez a fülsiketítő zúgás.

2023. febr. 11. 17:51
 17/20 anonim ***** válasza:
96%
A porszívó meg a mosógép nem megy egész éjjel, ráadásul utóbbi nem is tud zavarni, mert a házban a fürdők egymás mellett vannak, a szobákkal ellentétes oldalon. Ez a zörgő szar viszont közvetlenül az ágyam melletti ablak fölött van, és máshová fizikailag nem lehet tenni az ágyat. Szóval én se engedtem volna, ha nincs itt már hamarabb, mint hogy beköltöztem.
2023. febr. 11. 18:01
 18/20 anonim ***** válasza:
87%
Ez nem lelkiismereti probléma.
2023. febr. 11. 22:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Kisgyerekesek... Ha a felettem dübörgő 3 kiselefánt hőgutát kap, legalább csend lesz.
2023. febr. 12. 02:16
 20/20 anonim ***** válasza:
88%

De, kva hangos, kettő gondolom nem vezeted le a vizet, hanem majd az alattad lakó teraszára, falára etc megy a víz.

Én sem engedném, mert szörnyen zajos. Ha meg annyira szr, vegyél mobilklímát.

2023. febr. 16. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!