Az olyan szomszédnak aki nem engedi felrakni a klímát van lelkiismerete?
Sokszor hallok ilyet. Általában "összképrontás" vagy "zaj" hivatkozással.
A mai klímák egyáltalán nem zajosak.
És miért jó az az ilyen szomszédoknak ha pl kisgyerekes család nyáron hőgutát kap télen meg központi fűtés meghibásodásakor megfagy.
A telep varázsa.
Másik oldal nincs?
Lehet az, hogy
1. Félnek attól, hogy így nekik még melegebb lesz a lakásuk nyáron a klíma melege miatt.
2. "Dögöljön meg a szomszéd tehene, de akár maga a szomszéd is" elv alapján élnek.
3-as
Rosszul érted.
Ahogy neked is szíved jogod azt berakni amit akarsz, úgy a szomszédnak is.
De pl ha alsó/oldalsó vagy felső szomszéd nem engedi akkor az alany nem szerelhet fel.
Egyszóval itt a szomszéd kezében van a döntés, hogy az alanynak lehet-e klímája.
Olyan helyre kell tenni, ami nem ütközik a szomszéd falával akkor. Kompromisszum. Klímát akarsz? Akkor old meg, hogy ne kelljen a szomszédot bevonni.
Hee???
Szomszédnak mi a fæsz köze van a klímádhoz? Én felhívtam a közös k-t és bejelentettem, hogy lesz klíma, annyit kérdeztem van-e valami önkormányzati korlátozás milyet lehet, azt mondta olyat rakatok amilyet akarok. Szomszéd se kérdezett engem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!