Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » T.i is szoktátok érezni hogy...

T.i is szoktátok érezni hogy rossz helyre születtetek? én amint lehet elköltözök innen, utálom ezt az országot

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 19:05
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
36%
Na akkor viszont kikérdezted.... ööö kipanaszkodtad magad :)
2023. febr. 7. 09:50
 32/42 A kérdező kommentje:
ööö senkit nem.... ööö érdekelsz
2023. febr. 7. 09:53
 33/42 anonim ***** válasza:
63%
Ejha, akkor a senkinek válaszoltál, szerintem ez skizofrénia, azért a angyszerű külföldön keress egy dokit, na szia, jó utat. :)
2023. febr. 7. 09:57
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

"Én inkább azzal küzdök, hogy rossz KORBA születtem!

-Teljesen mások a normáim, értékrendem, mint abban a világban, amelyet most élünk.

Ez van! :("

Na, ez meg a másik!

Én is sokszor érzem ezt....

2023. febr. 7. 13:27
 35/42 A kérdező kommentje:

"Én inkább azzal küzdök, hogy rossz KORBA születtem!"

Miért, melyik korba születtél volna? A II. vhba? Vagy a középkorba ahol élve elégették azt aki nem volt keresztény?

2023. febr. 7. 13:52
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
35: Én úgy a II.vh után, mondjuk 1950-ben, mert akkor most 73 éves lennék, boldog nyugdíjas vagy már a föld alatt. :)
2023. febr. 7. 14:16
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Kb 13 éves koromig meggyőződésem volt, hogy az angol királyi családba tartozom, csak oda születtem, ahol vagyok. Nem tudom mi volt velem akkoriban, de ezt komolyan hittem
2023. febr. 12. 23:09
 38/42 anonim ***** válasza:
62%

13 hát minden ember ilyen.Magára gondol másra nem.

A szlovákok és a románok sok esetben még szarabbak is

2023. febr. 13. 14:02
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Azért volt jó születni Magyarországra mert: Mondhatom az unokáimnak, hogy milyen drága volt minden.
2023. febr. 18. 14:14
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálok itt élni. Csak azért nem mentem még el, mert nem akarom a szüleimet egyedül hagyni. A tesóim már külföldön élnek és eszük ágában sincs visszajönni. Egy fizetésből is jobban megélnek, mint itt kettőből. Én magam is láttam, hogy sok minden már olcsóbb az osztrák Sparban teszem azt, mint nálunk. Holott a fizetés köszönő viszonyban sincs a miénkkel. De ha semmivel nem tudnák külföldön félrerakni többet, akkor is maradnék. Az emberek miatt. Borzasztó, hogy Magyarországon mennyi kotnyeles, bunkó, primitív, maradi ember van. A maradék életkedvemet is elveszi a pénztáros, munkatárs, stb. Azzal nekem senki ne jöjjön, hogy ez a hazám, máshol egy senki leszek, idegen másoknak. Itt is idegen vagyok másoknak, ugyanolyan senki, egy darab földért pedig nem fogok nélkülözni. Ugyanis az én korosztályomnak már nyugdíja sem lesz. Saját lakásra esély sincs. Az albi elviszi a fél fizetést, a maradékot pedig az infláció. Ami egyébként érdekes módon csak nálunk ennyi. Itt lehet mindent Brüsszelre fogni. Még Ukrajnára sem hat úgy a háború gazdaságilag, mint ránk. Egész Európa rajtunk röhög és teljesen jogosan. A sok banya meg qrva könnyen van, amikor 50 évesen elment nyugdíjba, viszonylag könnyen lakáshoz jutott. A mai fiataloknak szerintük túl nagy az igényük, mert nem ölèg a parizeles kenyér meg a farhát. Lázadni merünk, amiért a nyugati árakhoz balkáni fizetések társulnak. Nem ázsiai, hanem európai életet szeretnék, mivel egyszer élünk. Én kérek elnézést, hogy nem rajongok egy ilyen országért. Ahol tekintélyelvű és szar az oktatás. Ahol ha nem fizettünk volna a havi 10 ezres tb mellé privátban 300 ezret, akkor apám már nem élne. Ilyen országba szüljek, szaporodjak, rohadjak meg ? Kösz nem.
2023. máj. 22. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!