T.i is szoktátok érezni hogy rossz helyre születtetek? én amint lehet elköltözök innen, utálom ezt az országot
11
A vezetést is a nép választja meg, és ilyen birka nép nincs még egy mint a magyar, utálnak is minket mindenhol mint a sz.rt.
Ezt akkor tapasztalod meg igazán, amikor elmész külföldre dolgozni. Sok mindent lehet mondani a szlovákokra, szerbekre, románokra, jugókra, de ezek mind-mind összetartó nép, ha valaki az ő népükből bajba kerül, segítenek, összefognak. A magyar? Az még kettőt beléd rúg! Ha magyarral dolgozol ott kint, abban biztos lehetsz hogy idő kérdése és alád tesz. Seggnyaló, gusztustalan nép a magyar.
Kint dolgozni is addig volt jó, míg ki nem szabadult az aljanépe, azóta mióta nem kell munkavállalási engedély az EU-ba meg különösebben nyelvtudás sem, már a kinti munka sem a legjobb.
És csak jelzem, már a 90-es években azt mondták, hogy majd a következő generációnak már majd mennyivel jobb lesz. Jobb lett? Dehogy lett... A mostani generáció szintén azt mondja, hogy majd ha nem lesz az Orbán meg ha piros hó esik majd jobb lesz. Sosem lesz jobb... Ki van zsigerelve ez az ország, meg az utolsó fűszál is el van adva. Kb. semmink nincs, 100 év múlva is idegen országoktól fogunk függeni.
Nem, én jó helyre születtem! Csak a körülmények xarok! :D
De szerintem Magyarország egy csodaszép hely, jó klímával és jó kajákkal, jó termálvizekkel stb.
Az nem az ország hibája, hogy a vezetők elkrták!
Nem, jó a meló, jók a csajok, a politika nem érdekel.
A német meg a legundorítóbb nyelv a világon.
"...utálom ezt az országot... ez a nyelv is undorító, szomorú hogy a magyar az anyanyelvem..."
Mehetsz te bárhova, mert nem az országgal van baj, hanem veled. Egy depressziós, megkeseredett figura lehetsz. A magyar nyelvről csak annyit, hogy az egyik legszebb és egyben a legnehezebb nyelv is a világon. Nincs még egy olyan nyelv, amelyben ennyi különféle szinonimát találunk ugyanarra a szóra. Többek közt azért is van az ország méretihez képest ilyen sok tudósunk és Nobel-díjasunk, mert a nehéz nyelv elsajátítása és rendszeres használata serkentőleg hat az agyműködésre, amely így magas intelligenciaszintet eredményez. (Nem én találtam ki.)
#10: A "patkány kormányt" negyedszer választották meg 2/3-dal. Orbán ma is a legnépszerűbb politikus, Gyurcsány pedig a legelutasítottabb. Tudom, hogy fáj az igazság, de viseld el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!