Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » T.i is szoktátok érezni hogy...

T.i is szoktátok érezni hogy rossz helyre születtetek? én amint lehet elköltözök innen, utálom ezt az országot

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 19:05
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
76%
Hát igen itt a vezetéssel van a baj nem a néppel: velünk mert a nép mindenhol ilyen.Jófejek vagytok voltunk leszünk.Majd ha Orbán elhúzott és jön valami normális ember kormányozni akkor boldogak lehetünk
2023. febr. 6. 19:37
 12/42 anonim ***** válasza:
81%
Most mit lehet erre mondani... Sok a frusztrált rosszindulatú ember, gazdaságilag nem állunk jól az EU legtöbb országához képest. De ha már azt mondod, hogy már a magyar nyelv sem jó, akkor biztos, hogy biztos, hogy az országgal van a baj, és máshol jobban éreznéd magad? Mármint szabad a mozgás a Schengenen belül, ki lehet próbálni nyugodtan, csak kérdezem...
2023. febr. 6. 19:39
 13/42 anonim ***** válasza:
24%

11

A vezetést is a nép választja meg, és ilyen birka nép nincs még egy mint a magyar, utálnak is minket mindenhol mint a sz.rt.

Ezt akkor tapasztalod meg igazán, amikor elmész külföldre dolgozni. Sok mindent lehet mondani a szlovákokra, szerbekre, románokra, jugókra, de ezek mind-mind összetartó nép, ha valaki az ő népükből bajba kerül, segítenek, összefognak. A magyar? Az még kettőt beléd rúg! Ha magyarral dolgozol ott kint, abban biztos lehetsz hogy idő kérdése és alád tesz. Seggnyaló, gusztustalan nép a magyar.

Kint dolgozni is addig volt jó, míg ki nem szabadult az aljanépe, azóta mióta nem kell munkavállalási engedély az EU-ba meg különösebben nyelvtudás sem, már a kinti munka sem a legjobb.

És csak jelzem, már a 90-es években azt mondták, hogy majd a következő generációnak már majd mennyivel jobb lesz. Jobb lett? Dehogy lett... A mostani generáció szintén azt mondja, hogy majd ha nem lesz az Orbán meg ha piros hó esik majd jobb lesz. Sosem lesz jobb... Ki van zsigerelve ez az ország, meg az utolsó fűszál is el van adva. Kb. semmink nincs, 100 év múlva is idegen országoktól fogunk függeni.

2023. febr. 6. 19:44
 14/42 anonim ***** válasza:
78%

Nem, én jó helyre születtem! Csak a körülmények xarok! :D

De szerintem Magyarország egy csodaszép hely, jó klímával és jó kajákkal, jó termálvizekkel stb.

Az nem az ország hibája, hogy a vezetők elkrták!

2023. febr. 6. 19:45
 15/42 anonim ***** válasza:
35%

Nem, jó a meló, jók a csajok, a politika nem érdekel.

A német meg a legundorítóbb nyelv a világon.

2023. febr. 6. 19:46
 16/42 anonim ***** válasza:
97%
És szerintem a magyar nyelv páratlan!! :)
2023. febr. 6. 19:46
 17/42 anonim ***** válasza:
88%
Én csak azért sajnálom, hogy nem az USA-ba/Kanadába születtem, mert baromi klassz lehet annak, akinek az anyanyelvét az egész világon megértik és nem kell szenvednie idegen nyelvekkel mégis mindenhol boldogul!
2023. febr. 6. 19:48
 18/42 anonim ***** válasza:
97%

"...utálom ezt az országot... ez a nyelv is undorító, szomorú hogy a magyar az anyanyelvem..."

Mehetsz te bárhova, mert nem az országgal van baj, hanem veled. Egy depressziós, megkeseredett figura lehetsz. A magyar nyelvről csak annyit, hogy az egyik legszebb és egyben a legnehezebb nyelv is a világon. Nincs még egy olyan nyelv, amelyben ennyi különféle szinonimát találunk ugyanarra a szóra. Többek közt azért is van az ország méretihez képest ilyen sok tudósunk és Nobel-díjasunk, mert a nehéz nyelv elsajátítása és rendszeres használata serkentőleg hat az agyműködésre, amely így magas intelligenciaszintet eredményez. (Nem én találtam ki.)

2023. febr. 6. 19:53
 19/42 anonim ***** válasza:
97%
Itt nem az országgal van baj elárulom :) itt a felfogással van a baj
2023. febr. 6. 19:58
 20/42 anonim ***** válasza:
15%

#10: A "patkány kormányt" negyedszer választották meg 2/3-dal. Orbán ma is a legnépszerűbb politikus, Gyurcsány pedig a legelutasítottabb. Tudom, hogy fáj az igazság, de viseld el! :)

[link]

2023. febr. 6. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!