Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » T.i is szoktátok érezni hogy...

T.i is szoktátok érezni hogy rossz helyre születtetek? én amint lehet elköltözök innen, utálom ezt az országot

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 19:05
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
88%
Én nem utálok magyar lenni, és nem is utálom Magyarországot. Inkább az szomorít el, hogy ebbe a megyébe születtem. De csak néha szomorodom el, valahol szeretek itt élni. Itt nőttem fel, vannak itt is szép helyek, meg lehet azért itt is élni. Ebben a megyében különben elég sz@rok a fizetések. Rosszabbak mint Dunántúl, vagy Pest megyében. Ha választhatnék, ha újra kezdhetném az életem, inkább Pest megyébe születtem volna. Szóval olyan kettős véleményen vagyok.
2023. febr. 6. 20:04
 22/42 anonim ***** válasza:
87%
Nem akarjuk orbán képét elviselni.Nem csóró az ország de a népe egyre inkább.Most amúgy is nehéz a háború miatt de ezelőtt is szar volt a viktorkaka
2023. febr. 6. 20:31
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Örülj inkább neki ,hogy nem egy afrikai nyomornegyedbe születtél.

Itt legalább összepakolhatsz és elmehetsz máshova.. onnan nincs szabadulás.

2023. febr. 6. 21:14
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen mert itt azért van víz amit ihatsz van étel amit ehetsz.Van döntésed de sok más helyen nincs
2023. febr. 6. 21:20
 25/42 anonim ***** válasza:
78%
Az ilyenek általában kint is utálnak majd mindent.
2023. febr. 6. 21:39
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Én a saját országrészemmel/településemmel kapcsolatban éreztem ezt.

Elköltöztem oda, ahová egész gyerekkoromban vágyakoztam, tíz éve itt élek, még nem bántam meg.

Igen, határozottan rossz helyre születtem, legalább is számomra. Ha a szüleim nem élnének ott, soha a lábam be nem tenném abba a régióba. Szerencsére fontolgatják a külföldre költözést, őszintén, inkább repülök ki Spanyolországba félévente, mint hogy "haza" menjek oda, ahol most laknak.

2023. febr. 7. 00:33
 27/42 anonim ***** válasza:
97%

Én inkább azzal küzdök, hogy rossz KORBA születtem!

-Teljesen mások a normáim, értékrendem, mint abban a világban, amelyet most élünk.

Ez van! :(

2023. febr. 7. 02:44
 28/42 anonim ***** válasza:
75%
Mi tart vissza? Menj. Vagy azt várod hogy könnyes szemmel sirassunk, hogy jajj elment az országból mi lesz most?
2023. febr. 7. 05:51
 29/42 A kérdező kommentje:

"Mi tart vissza?"

Az hogy még iskolába járok és annyi pénzem sincs hogy egy repjegyet tudnék venni

2023. febr. 7. 09:36
 30/42 A kérdező kommentje:
egy repjegyet se tudnék venni*
2023. febr. 7. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!