Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Környező országok fővárosaiban...

Környező országok fővárosaiban is ennyi lecsúszott, gettószerű, koszos, romos környék van mint Budapesten?

Figyelt kérdés

2023. jan. 31. 22:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
20%
Tarlós építgette-szépítgette, működtette. Karácsony meg leamortizálja. Nem kellett az embereknek a szemmel is látható fejlődés.
2023. febr. 1. 12:10
 22/32 anonim ***** válasza:
22%

21. Nem igazán. Miután Tarlós kiöregedett, a Fidesz megvont rengeteg milliárdot Budapesttől. Lásd, FKF kukák leszerelése, ottani létszám csökkentés és sztrájk. Esetleg linkeljek egy cikket, hogy miért tüntettek az FKF-nél dolgozók? Vagy magadtól nem látod a helyzetet...?

Kérlek ne legyél ennyire zárkózott..

2023. febr. 1. 12:14
 23/32 anonim ***** válasza:
16%

Hogy lennék már kormánypárti? Be vagytok zsibbadva és nem is vagytok született fővárosiak. Engem nem érdekel, hogy ki kormányoz, nem Magyaroszágon élek.

Mivel nem minden nap járok Budapesten, látom a különbséget, 5-10-15-20 évre visszamenőleg.

Mindegy. Ha csökött agyúak vagytok, nem lehet mit csinálni veletek. Ugyanolyan gyűlölködők vagytok, mint a fideszesek, egy fokkal sem vagytok különbek.

2023. febr. 1. 12:17
 24/32 anonim ***** válasza:
73%

23. Akkor maradj csöndben, nem a te problémád hogy kb Magyarország az utolsó az EU-ban, olyan szar a gazdaság. Elmentél, ne ugass bele.

De nyugi, én is elfogok. 23 éve élek Budapest szélén, de egyre jobban undorodom a magyaroktól. A legjobb példa rá te vagy. Na pont a te fajtád miatt nem akarok már itt lenni én sem. Remélem sosem találkozunk...

Szép napot! :)

2023. febr. 1. 12:29
 25/32 anonim ***** válasza:
12%

Ha nem akarsz velem találkozni, akkor maradj otthon és puffogj, gyűlölködj tovább, hogy az ország színvonala még tovább romoljon! ;) :DD

Jössz itt az ATV-s narratíváddal. Fogalmad sincs, milyen nagy válság van nyugati országokban is, milyen nagy problémákkal küzdünk mi is. Tipikus pesszimista magyar vagy, a ti fajtátok miatt tart ott az ország, mert folyton gyűlölködtök, furkálódtok és soha semmi nem lesz jó nektek.

Azt hiszed, hogy különb vagy egy fideszesnél? Ugyan olyan beszűkült látáskörű vagy mint ők, csak az ATV propagandára vagy rácsatlakozva és nem az M1 propagandára.

És elárulom neked, hogy ezzel a mentalitással külföldön se leszel boldog, csak egy kelet-európai szolga leszel nekünk. De várunk sok szeretettel!

2023. febr. 1. 12:38
 26/32 anonim ***** válasza:
44%

26. Ne aggódj, kettőnk közül te vagy a pesszimista, nem én.

Nem miattam tart itt az ország, mivel én nem szavaztam sohasem a kormányra. :)

Nem nézek Tv-t, nyugi! Külföldi sajtóból tájékozódom, mivel eléggé jól tudok angolul. Lassan németül is, aztán pápá Orbánia! Pápá gyűlölködő propaganda.

Neked meg tudod ki lesz a szolgád? Majd az asszony, akit azután dobsz hogy egyszer nem teszi szét a lábát neked, amiért egy bunkó, tanulatlan ember vagy.. :D

Szia szia!

2023. febr. 1. 12:41
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
xDDD Jól van, én vagyok a buta, remélem, hogy most jobban érzed magadat. :*
2023. febr. 1. 12:44
 28/32 anonim ***** válasza:

28. Minden normális ember megvédi magát. Az már más kérdés, mit szűr le egy idegen abból, ahogy írsz és fogalmazol.

Szép napot, kiscsillag 😥😥😂

2023. febr. 1. 12:47
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem az ember meg nem megy le egy bizonyos szint alá egy bizonyos szint felett. De én nagyon boldog vagyok, ha ma ettől neked szebb és boldogabb napod lesz/lett, drága! 😘
2023. febr. 1. 12:55
 30/32 anonim ***** válasza:

30. Sajnos én nem tudok egy bizonyos szint alá menni, mivel tiltja a becsületem és a műveltségem is.

Köszönöm, viszont kívánom! 😘🤗

2023. febr. 1. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!