VI. Kerület valóban jó környék?
Mocskos, zajos, csövesekkel, c*gányokkal teli belváros, undorító, lepukkant, régi magasmennyezetes polgári lakások magas rezsivel.
"Közel van minden", de mit értesz minden alatt? A lakótelepek sokkal jobban el vannak látva boltokkal, nem ilyen ház alján lévő kis szarokkal. A munkahelyed sem biztos, hogy ott lesz, hanem pl. egy Váci vagy Hungária irodafolyosón, vagy egy M0 menti ipari parkban. Egyetem is változó.
Nyugatinal lakunk. Szeretem,h minden kozel van. Minden gyalog. Berleteet se veszek.
Neha latunk csovest. Nem zavarnak.
A befektetok mar felfedeztek a kornyeket ,sok a kulfoldi.
Jo idoben vannak az utcan a ciganyok. Nem kulonosebben problemasok.
Ejjelente maszkalok gyakran a kulso terezvarosban. (Terezvaros nevu varosresz!!)Eotvos,csengery,Vorosmarty,Izabella u. Ejszaka nincsenek ciganyok. Elvetve 1-2 kulfoldi vagy lany megy az utcan. Nincs felelmetes itt. Pedig en is sokszor azt hittem. Ejszaka nyugslom es csend van. Nincs orditas ,mint a 7. keruletben!!!
Persze jobb kornyek az 5. kerulet (Lipotvaros) : ez a nagy felujaro Nyugati ter masik oldalan kezdodik es a Dunyig tart!! Ott nyugalom es csend van,csak a lakas nm ara a DUYpLAJA. Tehat kerdes,neked mennxit er a csend ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!