Budapest, 11.ker Ulászló utca biztonságos környék?
Jó hely az Ulászló utca, laktunk ott fiatalkorunkban a Károli Gáspár térnél. Azóta is visszavágyom oda. :)
Szerintem a 4-es végállomás teljesen rendben van...
A kertvárosias talán túlzás, tekintve, hogy csak társasházak vannak kb végig, de az tény, hogy mindegyiknek van szinte kertje (vagy belső vagy utcafronti), így azért relatíve sok a zöld.
De a lényegre visszatérve határozottan jó a közbiztonság ezen a környéken, éjfélkor sem lesz belőle gondod. :)
Az egyik legnyugodtabb, legbiztonságosabb, legunalmasabb és legnyugdíjasabb hely Budapesten Újbudának az a környéke.
Btw laktam a hírhedt Karácsony Sándor utcában és a Havanna lakótelepen is, és egy vékony nő vagyok, ennel ellenére a "nyócban" nulla, a Havannán egy atrocitás ért, az sem okozott nyolc napon túl gyógyuló sérülést. Én is mindig hajnalban járok haza, covid miatti lezárások kivételével vendéglátózok.
Nyugati környéke, Örs vezér tere, Óbudán az 1-es villamos végállomása, Keleti és Stadionok környéke sokkal gázabb ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!