Milyen a környék Kiskunfélegyházán, a Petőfi lakótelepen?
Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk Kiskunfélegyházára költözni, viszont nem tudjuk, hogy a alábbi lakótelep jó választás lenne-e vagy inkább más környéket nézzünk.2023. jan. 18. 08:18
1/3 anonim válasza:
Unokatesómék ott laknak a Darvason, tíz emeletesben. Teljesen átlagos. Nem gáz, de nem is luxus a környék. Szerintem nem zűrös, nyugis. Hétköznapi, átlagos munkás emberekkel. Van bölcsőde, óvoda, iskola, van egy kis játszótér is, boltok, Spar, gyógyszertár, minden egy karnyújtásnyira. (Orvost meg a postát azt nem tudom, annyira nem ismerem.)
2/3 anonim válasza:
Nagyon csendes, nincs semmi balhe. En szeretek itt lakni.
Az orvos viszont mar bent can a kopzpontban.
3/3 anonim válasza:
Spar, Kik és Penny a közelebbi boltok (nyilván a másodikban nem élelmiszert venni megy az ember)
Óvoda, bölcsőde és általános iskola is található. Játszóterek, sportpálya…
A városközponttól kb. 5 percre található kocsival, ami szerintem kellemes. Az orvosi rendelők tényleg csak a városközpontban érhetőek el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!