Szívesen beköltöznétek huszon évesen egy nagyszülőktől örökölt házba?
Nem lenne bennetek semmi rossz érzés, hogy ez nem lesz sohase a tiétek egészen, hogy nem dolgoztatok meg érte igazán. Meg sokat voltam ott kicsinek,és a gyerekkori emlékek miatt is,nem érezném magaménak.
Nekem ilyesmi rossz érzéseim vannak ezzel kapcsolatban.
De lenne lehetőségem be költözni majd,apa az ő részét nekem ajándékozna ,a nővére részét kellene kifizetnem nekem.
Nem vagyok ilyen szentimentális, sosem kötődtem tárgyakhoz emberek miatt. Valószínűleg szétbasznám az egészet belülről és teljesen felújítanám a saját ízlésemre úgy, hogy fel sem lehet ismerni utána.
És hálás lennék érte, hogy nem kelle elbasznom az életemből évtizedeket, hogy a nulláig eljussak, hanem tudok lakásra kuporgatás helyett más komolyabb projektre koncentrálni (magas szintű képzés, saját családalapítás, saját vállalkozás, korai nyugdíjra félretenni, saját gyereknek lakásra elkezdeni gyűjteni).
Ez a nem dolgoztál meg duma annyira aljas. Normális családokban neked nem a sajátodért kell megdolgoznod, hanem azért, ami a gyerekedé lesz már. Normális ember azért csinál gyereket, hogy adjon neki jó alapokat, az pedig ne ismétlésen tolja a vagyonszerzést, hanem a meglévőt gyarapítsa.
Rendben, köszi mindenkinek.
Ez egy vegyesfalazatú,de karbantartott ,jó állapotú ház.
Pl új tető is van rajta.
Pest megye déli részén, autópályán 30 perc Budapest .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!