Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szívesen beköltöznétek huszon...

Szívesen beköltöznétek huszon évesen egy nagyszülőktől örökölt házba?

Figyelt kérdés

Nem lenne bennetek semmi rossz érzés, hogy ez nem lesz sohase a tiétek egészen, hogy nem dolgoztatok meg érte igazán. Meg sokat voltam ott kicsinek,és a gyerekkori emlékek miatt is,nem érezném magaménak.

Nekem ilyesmi rossz érzéseim vannak ezzel kapcsolatban.

De lenne lehetőségem be költözni majd,apa az ő részét nekem ajándékozna ,a nővére részét kellene kifizetnem nekem.

2023. jan. 25. 15:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok ilyen szentimentális, sosem kötődtem tárgyakhoz emberek miatt. Valószínűleg szétbasznám az egészet belülről és teljesen felújítanám a saját ízlésemre úgy, hogy fel sem lehet ismerni utána.

És hálás lennék érte, hogy nem kelle elbasznom az életemből évtizedeket, hogy a nulláig eljussak, hanem tudok lakásra kuporgatás helyett más komolyabb projektre koncentrálni (magas szintű képzés, saját családalapítás, saját vállalkozás, korai nyugdíjra félretenni, saját gyereknek lakásra elkezdeni gyűjteni).

Ez a nem dolgoztál meg duma annyira aljas. Normális családokban neked nem a sajátodért kell megdolgoznod, hanem azért, ami a gyerekedé lesz már. Normális ember azért csinál gyereket, hogy adjon neki jó alapokat, az pedig ne ismétlésen tolja a vagyonszerzést, hanem a meglévőt gyarapítsa.

2023. jan. 26. 04:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha területileg olyan helyen van, ami nekem is megfelel. Főleg, ha több generáció óta van a család birtokában, érzelmi okokból nem adnám el.
2023. jan. 26. 08:19
 13/17 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi mindenkinek.

Ez egy vegyesfalazatú,de karbantartott ,jó állapotú ház.

Pl új tető is van rajta.

Pest megye déli részén, autópályán 30 perc Budapest .

2023. jan. 26. 12:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én pont így éltem évekig.
2023. jan. 27. 10:55
 15/17 NTBS ***** válasza:
100%
Igen, simán.
2023. jan. 28. 09:20
 16/17 1112 ***** válasza:
100%
Minden ház jól jön. Szóval igen, szivesen beköltöznék. Csak előtte lehet még pl kifesteném, áthúznám a bútorokat másik külső borítással, nemtom. De egy házat azt most nagyon elfogadnék; nagyon jól jönne. Szeretnék majd később anyuka is lenni, jó, hogyha van egy ház.
2023. jan. 28. 18:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Eladnám, és vennék egyet NEM agglomerációban.
2023. jan. 31. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!