Évi88888 kérdése:
Beköltöznétek olyan házba ahol az előző tulaj öngyilkos lett?
Figyelt kérdés
Költözés, öngyilkosság2017. okt. 8. 08:08
1/11 anonim válasza:
Ha több házat néztem volna költözéshez, ez nem vinné előrébb a listámon.
2/11 anonim válasza:
A legcsekélyebb mértékben sem befolyásolna.
4/11 anonim válasza:
Engem nem igazán foglalkoztatna a téma, nem a lakás miatt lett öngyilkos.
Ha téged mégis zavar akkor ne költözz oda, mert ez időközben nem valószínű, hogy változna nálad. Az ember néha irracionális ezzel nem hiszem, hogy baj lenne, főleg akkor ha van más választási lehetőséged is.
5/11 anonim válasza:
A háznak ettől nem lett baja
Szellemekben meg nem hiszek...szóvel igen, beköltöznék így is.
6/11 anonim válasza:
Én nem laknék olyan házban, ahol meghalt valaki.
7/11 anonim válasza:
Ha a hulla már nincs ott s a környezet is okés, semmi akadálya talán.Persze, az okát tudni kell, mérvadó.
9/11 anonim válasza:
Én a barátnőmmel szeretkeztem abban az ágyban, amelyben nagyapám hunyt el, a matracon látszott a "halottlé" által keletkezett hullafolt. Persze aztán, mivel azt az anyagot semmiféle mosószer eltüntetni nem tudja, el lett égetve a matrac. De akkor is: nem zavart ;]
10/11 EZEZ válasza:
Ez te toled fugg.. mint az elozo kommentekből is látható ez egyeni velemeny. Ahol.most elek az elozo tulaj elott elt itt egy öregasszony aki meghalt de nem zavar. Ha nem.foglalkozol vele akkor teged se.fog, sztem nem gaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!