Alapvetően albérlőtárssal meg kell beszélni, ha vendégem lesz, aki ott is alszik? Na és mi a helyzet, ha a tulaj a lakótársam, de baráti a kapcsolatunk?
Mindenképpen ILLIK szólni.
Ha csak egy vagy két éjszakáról van szó, akkor ennyivle le van rendezve a dolog.
Ha az illetö ennél tovább marad(na) vagy gyakrabban lenne ott, akkor ahhoz mindenképpen kell a lakótárs és a tulajdonos beleegyezése, illetve vállalni kell a flemerülö többletköltségeket. (Amikor ott van, arra az idöszakra te a rezsi 2/3 részét fizeted a fele helyett)
Még szép hogy meg kell, elvégre ő lakik ott, és kellemetlen tud lenni egy hirtelen felbukkanó vendég.
Engem például zavar, mikor hirtelen megjelenik valaki, én meg alsógatyában vagyok épp a konyhában, vagy épp készülnék fürdeni, vagy még szarni sem lehet elmenni.
Na meg lakótársam nője olyan, hogy beállít este 11-kor, és hajnalig hallgatom a nyavalygását, mikor én rég aludnék. Vagy pont lakótársam hozta fel a reggeli készülődés szabályait, hogy hangoljuk össze ki, mikor, mert az előző laki miatt mindig elkésett. Erre reggel felkelek, és 1 órát kések mert a nője addig bíbelődik a fürdőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!