Mit lehet tenni,ha bűz árad az egyik lakó lakásából és az egész lépcsőházi szint bűzlik?
Figyelt kérdés
Egy igénytelen alkoholistáról van szó akinek csöves haverjai vannak.. tehát,szóljak a közös képviselőnek én is? Én új lakó vagyok a normális lakókkal akikkel beszéltem korábban tettek már panaszt,de nem történt semmi.2023. jan. 25. 12:57
1/2 anonim válasza:
Jegyzőnél is tudtok jelezni, birtokvédelmi eljárás keretében.
2/2 anonim válasza:
Költözz.
Én másfél éven át szoptam ezzel, nem volt alkoholista az alattunk lakó hölgy - én viszotn már az alkoholizmus határán egyesúlyoztam, mikor jöttek fel a gyűjtögető alsószomszédtól a csótányok, hiába hívtam irtót havonta, mégis arra mentem haza, és kapcsoltam fel a villanyt hajnaal háromkor, hogy egy jól táplált csótány mászik a fogkefémen.
Az ilyennel nem tudsz mit kezdeni. Ótvar dolgokat tesznek emberek, mikor tönkremegy a mentális egészségük. Nem neked kéne megküzdenni más problémájával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!