Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit gondoltok az ilyen "embere...

Mit gondoltok az ilyen "emberekről"?

Figyelt kérdés
Vannan macskáink, mindig js voltak. Kertesházban lakunk. A szomszéd viszont mindig kergette a mcskáimat seprűvel, kövekkel, minden egyébbel. Ti mit gondoltok az ilyen "emberekről"?

2023. jan. 12. 13:23
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
#31 De miért ne mehetne át? Oda megy ahova akar
2023. jan. 12. 16:13
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Menjen, majd megdöglik.
2023. jan. 12. 16:16
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

Mond valamit neked az a fogalom, hogy magánszféra? Te is azt csinálhatsz mindig, amit akarsz? Pl. éjjel 1 órakor kerti partit tartasz. Az eddigi bejegyzéseid alapján nyilván csak suttogtatok, nehogy véletlenül zavarjatok bárkit is.

Mit szólnál, ha bemenne az udvarodba egy rotweiler, mert oda megy ahova akar, és mindenkit megharapna, mert azt csinál, amit akar?

Mit szólnál, ha a kapud elé végezném a nagydolgom, mert ott végzem el, ahol akarom?

Ez csak akkor más, ha -ahogy már előttem is írták - magasabb rendű ember vagy. Rossz hírem van: nem vagy magasabb rendű ember.

2023. jan. 12. 16:23
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Verjed, legalább mégy a börtönbe. Egyel kevesebb agyhalott szabadlábon.
2023. jan. 12. 16:25
 35/44 anonim ***** válasza:
91%
Remélem minden macskádat kinyírják.
2023. jan. 12. 16:25
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Gazdagabb vagy, de hogy hülyébb, az is már anélkül borítékolható, hogy ismernénk a szomszédot...
2023. jan. 12. 16:35
 37/44 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Szerintem te szörnyen korlátolt gondolkodású lehetsz. Látva a válaszaidat esküszöm már az a tippem, hogy csak troll vagy. Ilyen sötét nem lehet valaki a XXI. Században Magyarországon….
2023. jan. 12. 17:18
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

A #20 és #25 kérdezői komment két eshetőségre ad gyanút.

1 A kérdező trolkodik, unatkozik, és a tökvakarás már unalmas.

2. Degenerált, akinek max földigiliszta lenne való háziállatnak.

Utóbbi esetben nagyon örüljön a kérdező, hogy nem az én szomszédom, mert én már a xart is kitapostam volna belőle.

Peace!

2023. jan. 12. 19:01
 39/44 anonim válasza:
100%
Komoly vagy tesó. Én sem birom ha éjjel bulikáznak az agyhakottak a környéken se azt ha más macskája jár a kertemben. Én is elkergetem… ráadásul ha van egér vagy patkány akkor megy is ki a méreg, mert vannak haszonállataim és nem nézem jó szemmel ha felzabálják a búzát, kukoricát.. nem zavar ha mérgezett állat miatt hal meg egy macska, ha a sajátom lenne akkor magamba néznék, de mivel a sajátom biztonságvab van és nem fog találkozni semilyen egérrel így kb nem érdekel egyátalán, mi lesz más macskájával.. szomszéd kutyája darabokra szedi a cicceket amik oda betévednek (évi 3-4 eset van). Ütöttem már el macskát. Kellenetlen helyzet, rossz érzés (2-3 eddig amióta vezetek) mert sajnálom, hogy nem képesek telken/lakáson belül tartani a macskákat egyesek. Vicc.
2023. jan. 12. 22:12
 40/44 A kérdező kommentje:
#43 Nem fogok 3 méter magas betont építeni a kertem köré csak mert a macskám zavarja őt. A bulizásról meg annyit, hogy egyszer élünk, bulizzunk. Ha mást ez zavar akkor gebedjen meg!
2023. jan. 12. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!