Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik a tűzijátékra magukkal viszik a kutyájukat?
A tegnapi badacsonyi tűzijátékon történt. Fiatal pár, a hölgy kezében karon ülő kutya. Olyan palotapincsi-féle, pontosan nem ismerem.
Az első durranás után a kutya olyan sokkot kapott, hogy legszívesebben az egérlyukba is elbújt volna. Természetesen a szerető, kutyabolond gazdinak annyi esze nem volt, hogy elvigye onnan a kutyáját, hanem komótosan végignézte a tűzijátékot, hiszen Ő ezért jött.
Nem tudom, nekem eszembe nem jutna, hogy ennek tegyem ki a kutyámat. Egy percig sem gondolnám, hogy neki is annyira tetszik a tűzijáték mint nekem. Sokkal fejlettebb és érzékenyebb hallásuk van mint az embereknek. Akkor azok az éles durranások hogy a fenébe ne zavarnák őket. Szerintem ez már felér egy állatkínzással.
És nem ez volt az egyetlen kutya a helyszínen. Ha állítólag szetetik a kutyájukat, akkor miért csinálják ezt velük?
Hülyének lenni alkotmányos jog!
Ő csak állampolgári jogait gyakorolta.
"Sokkal fejlettebb és érzékenyebb hallásuk van mint az embereknek."
Ráadásul annak a palotapincsinek az esze is több volt mint a fiatal párnak együttvéve.
"Ha állítólag szetetik a kutyájukat, akkor miért csinálják ezt velük?"
Nem szeretik mert érzéketlen bunkók. Persze tisztelet a kivételnek.
Igen, azon kívül hogy gyakorolta, én úgy néztem hogy nála ez már egy állapot is.
Ami sajnos már nemigen fog változni.
Így gondolom én is. Aki szereti a kutyáját, (és még csak nem is sötét mint az éjszaka), az nem hozza ilyen helyekre a kedvencét. Nem hiszem, hogy ezt nem tudja (tudta volna) megoldani.
Nem egy használati tárgyról van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!