Mit gondolhatnak azok az emberek akiknek van kutyájuk, de nem viszik sétálni, azokról az emberekről akik sétáltatják a kutyájukat?
Szerintem azt, hogy:
-hű, de ráérnek ezek az emberek, nincs jobb dolguk?
-ennyivel letudják az állattal való törődést
-biztos panelban laknak
-Ezeknek sincs jobb dolguk mint ugattatni a többi kutyát
-minek sétáltatják azt a kutyát, elég kiengedni
-ezeknek aztán sok a szabad idejük
-mit képzelnek ezek hogy háborgatják az embereket
Szerintem felénk ezt gondolják rólunk, falu... :)
Falun:
Minek setaltatod a kutyakat hat ki kell engedni a kertbe, meg hogy setaltatas... ehelyett a bohockodas helyett inkabb csinalhatnal valami ertelmesebbet, gyomlalhatnal stb
Illetve idegtepo nekik, mert en vasarnap nyaron 6kor megyek. Kb 10 hazat kell vegigjarnom, hogy a pusztára erjek. Addig ugatnak. Sorry felkeltem oket. Ez van.
Arra meg, hogy lakasban tartom oket, meg se hallom a panaszkodast, mert ezek a nyomorekok itt egyszeruen keptelenek felfogni. Multkor vascsovel verte 3 hazzal arrebbi szomszed a kutyajat mert megugatott minket... mondtam neki kva anyad kihivom a rendorseget, de telibe tolja.. ahogy a rendorok is :(
itt a kikotes a meno meg a vizbe folytas, meg a szabadon engedes. Multkor setaltam a vonathoz, az egyik haznal kb 18 kolyokkutya volt :(....
En meg szedhetem ossze a sok kidobott kutyat es kereshetek nekik gazdit. Jo, eddig kb 6 volt, es mindegyikkel heti szinten beszelek, csak amugy pont arra mar nincs idom :D altalaban kolykok, akiket ugye nagyon tanitani kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!