Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit gondoltok az ilyen "embere...

Mit gondoltok az ilyen "emberekről"?

Figyelt kérdés
Vannan macskáink, mindig js voltak. Kertesházban lakunk. A szomszéd viszont mindig kergette a mcskáimat seprűvel, kövekkel, minden egyébbel. Ti mit gondoltok az ilyen "emberekről"?

2023. jan. 12. 13:23
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
91%

Ha a macskat szerinted nem lehet bezarni (macskabiztos kerites, benti tartas, kinti kennel pl), akkor viseld a kovetkezmenyeit 🤷‍♀️

Kinti macska fogyoeszkoz,ne sirjon a szad, ha valami tortenik veluk, hiszen ezt tudnod kene.

Igazi fereg vagy kerdezo.

Csak nehogy egyszer a sajat kertemben veletlenul kint felejtsek valami mergezett cuccot es a szomszed 8 rohadek macskaja beleegyen, mert fogyoban van a turelmem. Mert ez is megtortenhet barmikor.

Es a te macskaddal is :)

Az a szerencseje a szomszednak, hogy en erre keptelen lennek. De lakik mellettem egy csavo, aki szerintem hamarosan meg fogja csinalni, mert neki is nagyon elege van es o azert tokosebb, mint en.

2023. jan. 12. 13:59
 12/44 anonim ***** válasza:
2%
Hogy lehet egy macskát portán belül tartani????
2023. jan. 12. 14:09
 13/44 anonim ***** válasza:
95%
Igazad van Kérdező, mindenki alkalmazkodjék a macskádhoz! Ha a macskád összecsinálja a szomszéd kertjét, a szomszéd lábat csókolva esedezzék a bocsánatodért! Zárjátok le az utcát, amikor a macskád kimegy, nehogy valaki elüsse!
2023. jan. 12. 14:09
 14/44 anonim ***** válasza:
82%
Megadnád a pontos címedet, te szabadgondolkodású kérdező, mert nekem oroszlánom és tigrisem van és esetenként szeretnek szomszédolni:DDD
2023. jan. 12. 14:12
 15/44 anonim ***** válasza:
91%

Én is kergetem és kergettem őket.

Számtalanszor szóltam a szomszédnak hogy a macskái teleszarják a kertemet.

Aztan a süket fülek után elkezdtem átszórni a szart.

Utána meg a macskáit is!

2023. jan. 12. 14:16
 16/44 anonim ***** válasza:
34%

15

A macskanyelv volt a szomszédod kedvence, a macskafalatok után, amikor átdobtad:DDD

2023. jan. 12. 14:19
 17/44 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom, én kutyás vagyok. Azt viszont pontosan tudom, hogy mire eljutok a legközelebbi boltba (500m) biciklivel, addig pontosan 2 oszladozó macska teteme mellett megyek el napok óta, mert cseszitek összeszedni és eltemetni azokat a nyomorultakat, akik miatt mindig nyekeregtek. Nem tudom, mi zajlik bennetek, én nem tudnék reggelente elsétálni a halott kutyám mellett.
2023. jan. 12. 14:23
 18/44 anonim ***** válasza:
3%

Azt hogy jó kondiban van. Én tennék ki itatóban valamit és steva

Vagy létezik légpuska is.

2023. jan. 12. 14:28
 19/44 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, én nagyon szeretem az állatokat, legyen az akár macska, kutya, teknős, elefánt, akármi. Van is két maine coon cicánk.

Viszont!

Attól a felfogástól, ami neked van, a plafonon vagyok!

Igenis, tartsd bent a macskádat, vagy ha kinti-benti macskát akarsz, gondoskodj TE MAGAD arról, hogy a macska ne tudjon kimenni az udvarról. A te állatod, a te felelősséged. Neked kell szedni utána a macskasz_Rt, nem a szomszédnak. Imádom a macskákat, de senki macskája után nem szedném össze a sz_rt! Tökmindegy, hogy éppen "bekotorja", ha kisgyerek van a szomszédban és a macska pont az ő homokozóját használja alomnak. Pofámról sülne le a bőr, ha a szomszédok panaszkodnának, hogy oda járnak a macskáim dolgukat végezni... És sűrű elnézések közepette kérnék bocsánatot, nem még elvárnám, hogy a szomszédok nézzenek magukba.

Tudod, Kérdező, pont az olyan "gazdák" macskáit csapják el az autók, mint te vagy. Mert szerinted egy macskának nem lehet parancsolni, jó dolga van neki kint, milyen jól érzi magát az utcán is...

2023. jan. 12. 15:15
 20/44 anonim ***** válasza:
91%

Sötét vagy, mint az éjszaka. :D

Miért volt a "hülye szomszéd hülye gyereke" nálatok? Miért hagytad, hogy idegesítse a macskát?

2023. jan. 12. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!