Falun nem szokás kimozdulni a négy fal közül?
Valóban ilyenek. Mióta falun lakok (2 éve) én se nagyon mozdulok ki, legalábbis a faluban. Amint kilépek az ajtón, előjönnek a szomszédok mint a patkányok és néznek. Ha kertészkednék, megállnak a kertjükben csípőre tett kézzel/leülnek és néznek.
Ha elmegyek sétálni ahol otthon van valaki onnan lesnek.
Biciklizni nem lehet, sok a kóbor kutya akik előszeretettel üldözik a bicikliseket.
Semmi kedvem kimenni a házból,hogy ezek a tetvek lessenek.
Át szoktam menni a szomszéd városba vásárolni, sétálni, futni stb. Mindent ott csinálok. Városban nem lesnek.
35 évig éltem faluban, kertes házban.
Mindig mentem valahová sosem ültem a 4 fal közt.
Iskolába, majd dolgozni. Szabadidőmben pecázni, bicajozni. Télen gyerek koromban szánkózni, nyáron focizni.
Tipikus városon szocializálódott nő vagy kérdező, akinek fogalma sincs mi az, hogy falu.
sokszor jönnek pestiek hozzánk borsodba a 90% úgy meglepődik azon hogy erdőt meg IGAZI természetet lát nem csak egy mesterséges parkot hogy azt se tudja hol van.
elmentünk egy patak mellett egy pesti túrista csapattal és konkrétan bele sétáltak úgy hogy "azt a k.rva de jó höhö kis folyó"
nem tetszik az általánosítás? te se tedd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!