Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Sokat ültök a laptopotok vagy...

Sokat ültök a laptopotok vagy az asztali számítógépetek előtt?

Figyelt kérdés

én rengeteget sajnos, a laptopom előtt és van amikor nem is csinálok semmi konkrétat csak görgetem a youtube-ot emiatt az olvasást is hanyagolom na meg a takarítást, sportot

gondolkoztam azon, hogy inkább eladom mert amúgy is drága volt

ti sokat ültök a gép előtt?

vagy csak akkor amikor valami konkrét dolgot kell csinálnotok rajta?

2021. nov. 13. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Sokat, én már kezdek lassan gyökeret ereszteni. De sebaj, majd anyukám átültet nagyobb cserépbe!
2021. nov. 13. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokat, de valljuk be ennek az egyik oka, hogy ez az egyik legolcsóbb szórakozási forma.

Az a hozzá nem értés kategóriája, amikor sokan a netezéshez és filmnézéshez vesznek 400.000+ Ft-os laptopokat. Ha valaki csak erre használja, akkor tényleg elég egy olcsó is.

Persze ezzel senkit nem kockulásra akarok biztatni, csak leírom, hogy van egy ilyen vetülete is a dolognak. Ami a kábel Tv volt 50-10 évvel ezelőtt az embereknek, az most a milliónyi internetes tartalom.

2021. nov. 13. 11:06
 3/7 anonim válasza:
93%
Kb. napi 16 órát. dolgozom elsősorban, a maradék időben meg az agyamat pusztítom ilyen oldalakon, mint ez.
2021. nov. 13. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Fexek az ágyon és úgy laptopozok :D

De amúgy komolyan. Nem. Van hogy csak minden második, harmadik nap van bekapcsolva. Kb 30 pec közösségi bizbaszok, majd az érdeklődési körömnek megfelelő dolgok 1-2 órában.

2021. nov. 13. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, munkahely 8 óra, vállalkozás 2-3, szórakozás 2. Règen vállalkozás helyett szórakozásba ment +2. Mondjuk akkoriban eljártam futni, most meg családdal sèta, bicajozás.
2021. nov. 13. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha itthon vagyok, napi 2-4 órát is tudok ülni az asztali gép előtt, mikor dolgom is lenne. Ha meg véletlenül ráérek, egy nap 8 óra is előfordul. (Napi átlagban nyáron 14, télen 10 órát vagyok távol itthonról munka miatt, beleértve az utazást is, és a hétvégét is.)

GYK-függő vagyok, nem tudom abbahagyni az irkálást... Régebben más oldalakon lógtam rengeteget. Film, hasonlók nem érdekelnek, olvasni utazáskor meg munkahelyen szoktam, itthon csak a net van.

2021. nov. 13. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Napi 2-14 órát, de inkabb 5 felett, lassan 15 éve.

Mindig asztali pc-m volt, nem tudok alkalmazkodni a laptop korlataihoz.

Viszont nem egyben ülök le tobb orat. Folyamatosan jövök megyek a lakasban, ugy megvan a verkeringes es kis szempihenes is.

2021. nov. 14. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!