Sokat ültök a laptopotok vagy az asztali számítógépetek előtt?
én rengeteget sajnos, a laptopom előtt és van amikor nem is csinálok semmi konkrétat csak görgetem a youtube-ot emiatt az olvasást is hanyagolom na meg a takarítást, sportot
gondolkoztam azon, hogy inkább eladom mert amúgy is drága volt
ti sokat ültök a gép előtt?
vagy csak akkor amikor valami konkrét dolgot kell csinálnotok rajta?
Sokat, de valljuk be ennek az egyik oka, hogy ez az egyik legolcsóbb szórakozási forma.
Az a hozzá nem értés kategóriája, amikor sokan a netezéshez és filmnézéshez vesznek 400.000+ Ft-os laptopokat. Ha valaki csak erre használja, akkor tényleg elég egy olcsó is.
Persze ezzel senkit nem kockulásra akarok biztatni, csak leírom, hogy van egy ilyen vetülete is a dolognak. Ami a kábel Tv volt 50-10 évvel ezelőtt az embereknek, az most a milliónyi internetes tartalom.
Nem. Fexek az ágyon és úgy laptopozok :D
De amúgy komolyan. Nem. Van hogy csak minden második, harmadik nap van bekapcsolva. Kb 30 pec közösségi bizbaszok, majd az érdeklődési körömnek megfelelő dolgok 1-2 órában.
Ha itthon vagyok, napi 2-4 órát is tudok ülni az asztali gép előtt, mikor dolgom is lenne. Ha meg véletlenül ráérek, egy nap 8 óra is előfordul. (Napi átlagban nyáron 14, télen 10 órát vagyok távol itthonról munka miatt, beleértve az utazást is, és a hétvégét is.)
GYK-függő vagyok, nem tudom abbahagyni az irkálást... Régebben más oldalakon lógtam rengeteget. Film, hasonlók nem érdekelnek, olvasni utazáskor meg munkahelyen szoktam, itthon csak a net van.
Napi 2-14 órát, de inkabb 5 felett, lassan 15 éve.
Mindig asztali pc-m volt, nem tudok alkalmazkodni a laptop korlataihoz.
Viszont nem egyben ülök le tobb orat. Folyamatosan jövök megyek a lakasban, ugy megvan a verkeringes es kis szempihenes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!