Kedd99 kérdése:
Lehet hogy azért laggol/fps droppol az asztali gépem mert nem megfelelö az áram ellátás ?
Figyelt kérdés
Van 1 asztali gépem ami annak ellenére hogy nincs rá semmi oka mégis fps droppol illetve akad játékok közben. Többen ránéztek és aztmondták nincs semmi baja ezért nem is értik. Mivel az elözö gépemnél is tapasztaltam ilyet valamint gond volt az áramellátással (vezetékeléssel van valami baj) kicsit pislákol mondjuk a lámpa is a fürdöbe arra gondoltam hogy nem e lehet emiatt ? Talán nem folytonos az áram vagy az a kicsi pislákolás is arra utal hogy néha gyengébb az áram. Meg tudom nézni valahogy hogy emiatt van e ? Illetve ha igen tudok valamit tenni ez ellen valamilyen eszközzel ?2021. okt. 8. 15:53
2/2 anonim válasza:
Az, hogy dugaljban mi a helyzet azt csak egy multiméterrel tudod megnézni, vagy egy drágább kétpólusú fáziskeresővel, beállítod a méréshatárt annak megfelelően, hogy 230V kellene legyen a hálózatban, ha fel-le ugrál de nem csak ilyen 1-5V-ot, hanem 5V-nál többet akkor bizony gáz van, viszont kérdés, hogy szolgáltatói okból vagy más egyéb okból. (akár a háztartásban lévő egyéb okból)
Egyébiránt mik a gép főbb alkatrészei, és konkrétan akármikor van lagg/FPS drop vagy bizonyos játéknál bizonyos helyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!