Milyen gamer asztali számítógépet vegyek 950.000.ftból?
Szeretnék venni asztali gamer számítógépet.
Használnám ugye játékokra főként új de régi nosztalgia játékokra is, internetezés is benne van azaz böngészés meg film és videó nézésre ezért jó lenne ha igazán éles HD kép minősége lenne bár lehet ez a monitortól függ?
Elég sokáig gyűjtöttem mire úgy vélem ennyiből azért csak össze lehet állítani egy rendes gamer gépet, monitorral, egyéb felszerelésekkel együtt igaz?
Összesen 950.000 forintot gyűjtöttem e célra, nem szeretnék tovább várni.
Hogy kellene összeállítani ilyen célra számítógépet vagy komplett gép is alkalmas lehet ha nem értek a számítástechnika nyelvén?
Viszont szeretném ha a gépnek lenne CD meghajtója nem tudom ez manapság a gépeknél hogy van de laptopoknál nem mindben van és ezért mondom meg néhány usb csatlakozója.
Előre is köszönöm ha segítetek! Felpontozom a hasznos válaszokat.
köszönöm de olyan nincs manapság ahol egybe lenne a gép és a cd meghajtó nem külöN? már számítógépeknél sincs ilyen?
ja és attól hogy ennyi a megadott ár még nem azt jelenti hogy kikell tölteni összesen az árat alatta is lehet bőven.
I5 10400f/R5 3600 65k
B560/B550 lap 30-50K
Crucial 2x8GB 3200Mhz RAM 30k
Kingston A2000 1TB SSD 40k
Sesonic Core GX 550W 30k
Phanteks P400A 30k
Videókártya: attól függ mire van igényed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!