Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Késő délután tényleg veszélyes...

Késő délután tényleg veszélyes a Blahán átszállni?

Figyelt kérdés
Úgy is ha majdnem 190 cm és elég nagydarab (közel 100 kilo), izmos vagyok?
2023. jan. 4. 15:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Igen, tényleg. Háborús környezet fog fogadni, tiszta világháborús feelinged lesz... Ne hülyéskedj már...
2023. jan. 4. 15:59
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen nagy embert könnyen eltalál egy leszálló ufó, szóval tényleg veszélyes.
2023. jan. 4. 16:01
 3/23 anonim ***** válasza:
18%
Legyen zsebben paprikaspray meg CS könnygáz is , a koborló link trogerek tömegesen bebaszva támadnak , ez a modszerük. Azok ellen spray hatasos mert 3mméterről beteriti a búrájukat . Féreg részeg mindenhol akad tuti klassz helyeken is .
2023. jan. 4. 16:04
 4/23 anonim ***** válasza:
90%

Én már veteránnak számítok, mert sok bevetésen voltam a Blahán. Eddig túléltem.

Ha a kérdés komoly: szerintem te túlságosan szorongó természet vagy, ezzel kellene kezdened valamit.

Ha nem komoly: akkor viccnek nekem tetszett.

2023. jan. 4. 16:07
 5/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem a legjobb környék, de annyira nem vészes. Azért a Népszínház utca környékén ne várakozz sokáig elbambulva :D... viccet félretéve, azért nem annyira vészes az a környék, hogy életveszélyes legyen, főleg fényes nappal, egy átszállás erejéig. Én kevésbé erős nőként is max. kényelmetlenül érzem magam pár alak miatt, de rendszeresen járok arra, mert úgy jön ki a lépés.
2023. jan. 4. 16:11
 6/23 anonim ***** válasza:
85%
A 150 centis kis kínaiak,na azok nagyon veszélyesek.
2023. jan. 4. 16:11
 7/23 anonim ***** válasza:
90%
Javaslom először csak utazz át ott, és nézd a buszról, hogy más emberek hogyan élik túl az átszállást a Blahán. Ha ez már megy, akkor te is megpróbálhatod.
2023. jan. 4. 16:15
 8/23 anonim ***** válasza:
86%
Csak annyira, mint kora reggel, vagy mint délben, bár azt nem tudom, hogy átszállni veszélyesebb-e, mint le- vagy felszállni, ki- vagy beszállni.
2023. jan. 4. 16:19
 9/23 anonim ***** válasza:
90%

[link]

eszerint 80-100 ezer ember átszáll a blahán, per nap

nem is tudom, hogy élik túl.

2023. jan. 4. 16:21
 10/23 anonim ***** válasza:
84%

-.-

Nem. Én egész gyakran szállok át ott, vagy simán sétálok, soha semmi bajom nem lett még belőle, pedig különösebben veszélyes küllemű sem vagyok. Feleségem konkrétan ott dolgozott 3 évig, soha semmilyen atrocitás nem érte.

2023. jan. 4. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!