Szilveszter napján mennyire veszélyes délután 5-6 között kinn járni az utcán? (Petárdázás, tüzijátékok miatt)?
Nem bánom, ha kiröhögtök, de én félek tőle és pánikban menekülök ki a világból, mint szerencsétlen kutyák.
Aznap viszont dolgoznom kell. 5-ig, de már előre parázok. Szerencsére csak kb 20 percre van a melóhely. Remélem, élve hazaérek.
Mi egyszer mentünk egy szilveszteri időszakban, utánunk dobták a petárdát. Nem történt baj.
Egy-két éve, még december közepe volt, de egy ember a közelemben lőtte ki a rakétáját, tök sötét utcán hirtelen ez "igen kellemes meglepetés" volt.
Vigyázni kell, mert ilyenkor (is) nagyon sokan átmennek állatba.
Én egyszer egy petárdát dobtam el a gyár mellett éjjel, aztán a túlbuzgó szekus Dönci ramrantotta a szolgálati berettat, hogy "mivel lőttél te szemét?"...
Én ki nem megyek az utcára ilyenkor...
Este 5-6 fele még csendes, nyugi :)
Tavaly 2 óra körül vezettem hajnalban aztán az utcán bandákba verődő emberek mint a zombik néztek a kocsim után, nagyon durva volt, mintha merényletre készülődnének velem szembe😂😂
Petárdát egyetlen egyszer dobtak alám szilveszterkor, de az délután 2 óra fele volt...
Az, hogy mennyire veszélyes, az attól függ, hogy kikkel futsz össze az utcán.
Ha kulturált, normális emberekkel, akkor nagy valószínűleg nem lesz probléma még akkor sem, ha petárdáznak, mert feltehetően van annyi eszük, hogy nem alád, vagy a közeledbe dobják. Amennyiben hülyékkel futsz össze, akiket nem érdekel a környezetük semennyire, akkor lehet veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!