Fiatal nőként, kisgyerekkel mennyire veszélyes a 99-es busz kora délután?
Mint bármelyik másik járat.
Hány esetet olvastál, amikor azon a járaton történt valami atrocitás, és hányat, ahol más járatokon?
Évekig jártam azzal a járattal, napi kétszer, a Blahától a Bihari útig. Egyszer sem volt semmi gond.
Ez a 99-es járat legveszélyesebb szakasza a nyócker cigánynegyedén keresztül. Csak az Europarktól a pesterzsébeti végállomásig ajánlatos vele utazni.
Inkább ülj fel a 24-es villamosra, és szállj át a 37-esre!
Én életemben talán kétszer-háromszor utaztam pesti a 99-es busszal, mindannyiszor napközben, de ebből kétszer volt némi - szóbeli - atrocitás, az egyik alkalommal személyesen is érintett voltam benne, a másiknál nem. Persze egyik sem volt akkora, hogy bekerüljön a hírekbe, nem vertek meg senkit, nem szúrtak le senkit, stb. De azért nem árt vigyázni. Én ha nő lennék, főleg kisgyerekkel, inkább nem mennék arra.
Van más útvonal is, és nem annyira kerülő, pl. az 1-es villamossal a Puskás stadionig, onnan M2-es metróval a Blaháig. Ez akkor jó, ha a Vajda Péternek a Könyves K. körút felőli részéről indulnátok. Az Orczy út felőli végéről egy kis gyaloglás az Orczy térig, onnan 28-as vagy 62-es villamos a Blaháig, bár azok sem túl bizalomgerjesztő járatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!