Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan lehet kitolni a szomsze...

Hogyan lehet kitolni a szomszeddal?

Figyelt kérdés

Aki eloszeretettel boldogitja a szomszedjat,az miket szokott csinalni?

Mit sug a valladon a kis ordog?

En gyerekkoromba mindig becsongettem es elszaladtam.

De volt,hogy a foldszinti lakasokba ahol az ajtoba van epitve a levelbedobo, macskaszart gyomoszoltunk be.

Ilyesmikre gondoltam.

2023. jan. 3. 12:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz kitolni a szomszéddal? Tett valamit? Ha igen, akkor valami legális dologgal vágnék vissza, semmiképpen sem ilyen hülyeségekkel, gondolj bele, lehet, hogy egyszer a fagyi visszanyal.
2023. jan. 3. 13:25
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekcsíek igen, kb normálisak bizonyos keretek között.

De ezen az oldalon elvileg nem lehetnek emberek 16 éves kor alatt. Így aki innen gyűjt tippeket, az nem gyerekcsínre készül.

2023. jan. 3. 13:28
 13/24 A kérdező kommentje:

Egyszeruen csak erdekel,hogy Ti mit csinaltatok anno, ha csinaltatok.

Ennyiben modositanam akkor a kiirast,hogy

"Aki eloszeretettel boldogitotta gyerekkoraba a szomszedot, miket csinalt?"

2023. jan. 3. 13:36
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt mi is csináltuk, hogy végig futottunk a lépcsőházon és becsöngettünk közben sok helyre.

Telefon betyárkodni is szerettünk nagyon. Akkor még vonalas telefon volt. Voltak telefonkönyvek. Onnan néztük ki a számokat.

Vagy pl. vízzel megtöltött óvszereket dobáltunk ki az emeletről az utcára.

2023. jan. 3. 14:02
 15/24 A kérdező kommentje:
Fogalmam se volt meg anno,hogy mire valo a "musulan" (masculan) de mar akkor is vizzel megtoltve dobaltuk ki az ablakon. Anyamek utolag lehet,hogy nem orultek neki tulzottan. Kesobb lett egy 0csem is :)
2023. jan. 3. 14:05
 16/24 anonim ***** válasza:
37%
Ha már úgyis a 21. században élünk, én olyat csináltam már, hogy a routerét átprogramoztam, hogy rendszeresen megszakadjon a net és a tv műsor, meg a okostévéje állandóan újrainduljon.
2023. jan. 3. 14:22
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
#16 Jó, ezt mondjuk hasznos skill :3
2023. jan. 3. 14:32
 18/24 A kérdező kommentje:
Van egy ilyen jatek is. "Pokoli szomszedok" Csodalkozom,hogy senki se javasolta eddig. Amikor kijott akkor nagy nepszerusegnek orvendett. Kesobbi reszeivel mar nem jatszottam.
2023. jan. 3. 14:36
 19/24 anonim ***** válasza:
Engem egyszer 2 iskolás gyerek hívott az ország túlsó végéből, hogy vigyek nekik pizzát és anyának szólított :D Nem "akarta" elhinni, hogy téves számot hívott, vagy 10 percig értetlenkedtünk (gyanús volt nekem, hogy nem félretárcsázás volt, hanem trollkodás, aztán csak azért is szivattam hogy rendben fiam, 2 perc és ott lesz, erre ő "még nem látom a pizzát", válasz tőlem, apád megette út közben :D ). Aztán hazajött az anya, rajta kapta a telefonbetyárokat és az anya elnézést kért a zavarásért :D
2023. jan. 3. 15:39
 20/24 A kérdező kommentje:
Es vitte be a pizzat kozbe?:)
2023. jan. 3. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!