Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan lehet kitolni a szomsze...

Hogyan lehet kitolni a szomszeddal?

Figyelt kérdés

Aki eloszeretettel boldogitja a szomszedjat,az miket szokott csinalni?

Mit sug a valladon a kis ordog?

En gyerekkoromba mindig becsongettem es elszaladtam.

De volt,hogy a foldszinti lakasokba ahol az ajtoba van epitve a levelbedobo, macskaszart gyomoszoltunk be.

Ilyesmikre gondoltam.

2023. jan. 3. 12:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem simán elég, ha csak hangoskodsz, amikor más pihenne, hétvége, este, éjjel. Azt mindenki utálja.
2023. jan. 3. 12:24
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Azért ne népszerűsítsük már ezt a viselkedést, basszus. Hogy gyerekként ilyeneket csináltál, az egy dolog, de inkább szégyellni kéne, nem büszkének lenni rá.
2023. jan. 3. 12:44
 3/24 A kérdező kommentje:

Minden gyerek csintalankodik egy kicsit,attol vagyunk igazan gyerekek.

Inkabb akkor mint most,felnott fejjel.

2023. jan. 3. 12:45
 4/24 anonim ***** válasza:
2%
Én nem vagyok csínytevésellenes, azonban a szellemes és nem kárkövetkezménnyel járó huncutságok híve vagyok. Társasház esetén pl műszar, bolond boltokban lehet(ett egy időben) kapni, a lábtörlőre helyezve és becsengetve. De én gyerekkoromban egy hatalmas velőscsontot tettem az angoltanárom lábtörlőjére, ahová magántanítványként jártam. Aztán (bár itt felfeded a kilétedet) lehet hangosan youtube-ról V-Laky trágár zenéit hallgatni, nagyon idegesítő és otromba. De lehet pl fogkrémet vagy cipőkrémet kenni a kilincsre, fingszagú sprayvel befújni a bejárat körül, játék gumikígyót bedobni a bedobónyíláson, stb. Kicsit komolyabb kib@szaás a PUR hab, de azzal sem okozol jóvátehetlen kárt. De azjtóba elhelyezett vödör víz is lehet jó. Már ha olyan a szomszéd, hogy nem néz, csak jön kifelé egy csöngetéskor. Stb.
2023. jan. 3. 13:04
 5/24 A kérdező kommentje:
HAHA! Pontosan ilyesmire gondoltam!
2023. jan. 3. 13:06
 6/24 anonim ***** válasza:

Neked való Kérdező a The Watcher című sorozat :)

[link]

2023. jan. 3. 13:10
 7/24 A kérdező kommentje:
OKe! Megnezem, koszi! Johet még hasonlo
2023. jan. 3. 13:14
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem én csináltam, hanem engem szopattak meg random kölykök a faluban: pénztárca az út közepén, tekerek arra biciklivel, meglátom a pénztárcáf, fékezek, tekerek vissza érte, lehajolok, nyúlok érte, erre egy zsinórral elrántották és röhögtek rajtam a bokorból... -.-" Kis kancsók... :D
2023. jan. 3. 13:20
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Ahhh, még jó, hogy falun élek..
2023. jan. 3. 13:20
 10/24 A kérdező kommentje:

Ment a zold pacsi mindenkinek.

Falun is biztosan lehet alkotni. Nagypapam ingyen adta a palinkat annak aki lehuzta egy huzasra. Csak a felespoharba vizet toltott. Kihangsulyozta, nem szagol,nem izlel,csak lehuzza. Persze utana a kovetkezoben,hazi szilva vagy korte volt es nem viz,de erdekes volt latni az arcokat - meselte.

2023. jan. 3. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!