Bolond szomszéddal hogy lehet elbánni?
A szomszédom hónapok óta zaklat, eddig idegesítő volt, de kibírható, gondoltam, ha nem reagálok megunja. Valószínűleg megharagudott valamiért, másokkal is csinálta már, de náluk bevált az ignorálás, ahol kárt tett konkrétan feljelentették. Tudok róla, hogy pszichiátriai kezelt gyerek kora óta, de a pontos diagnózist nem.
Felnőtt, a családja kiszállt a játékból, egy ex hajléktalant vett maga mellé, akit kértem, hogy állítsa le, nem tette, az ő mentális állapotát nem tudom felmérni, lehet elhiszi, hogy én szórakozom vele. Legutóbb rendőrt hívott, hogy megfenyegettem, ezzel elgurult a pöttyös.
Van valakinek épkézláb ötlete? A rendőr azt mondta jelentsem fel én is, ő nem akar igazságot tenni, egy állítás, egy tagadás, jó megteszem, de ettől nem oldódik meg semmi.
Van valakinek ötlete emberi megoldásra? Hívjam fel a pszichiáterét, rokonait, akiket is zsigerből gyűlöl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!