Mit tudok tenni a hangos szomszéddal, ha már beszéltem is velük?
Egy sorházban lakom, és kb 3 hónapja új lakók költöztek a szomszédomba, egy 40es pár. Az ő lakrészük nagyon kicsi, kb. 12 nm, szerintem ez még 1 embernek is kicsi. A lakásuk albérlet, eddig is laktak ott mások, de eddig senki sem volt ilyen hangos.
Közös kertre nyílnak a lakások, az ajtajuk-ablakuk állandóan nyitva. Egész nap ordibálva beszélgetnek, szó szerint tisztán hallunk mindent, amit beszélnek. Tudom, hogy melyiküknek van aranyere pl. :D Kihangosítva, üvöltve telefonálnak, fejhangon visítva heherésznek, a pasas iszik is és olyankor még hangosabb. Teljesen mindegy, hogy reggel 7kor vagy este 10kor.
Sokszor áthívják a barátaikat is és 12 nm-en, nyitott ajtóval és ablakkal egyszerre visít és ordibál 4-5 ember. Vagy csak kiülnek az ajtajuk elé és telefonról hangosan meccset néznek.
Kedvesen szóltunk nekik, hogy sajnos mindent tisztán hallunk, mert olyan hangosak, de nem nagyon lett hatása.
A főbérlőjükkel hiába beszélnék, ismerem és őt csak az érdekli, hogy ki legyen adva a lakás. Rendőrt hiába hívnék, még akkor se csinálnának semmit, ha épp az asszonyt verné a pasas.
Tudtok esetleg valamit, amit ilyenkor lehet tenni, vagy csak tűrni lehet? (A költözés nem opció, mert saját lakás.) Köszi előre is!
Nyisd ki te is az ablakodat és jó hangosan kiabálva mond vissza szó szerint amiket hallottál tőlük. Tedd hozzá azt is, hogy ezek a szomszédok nem szégyellik magukat, hogy az egész életüket kiteregetik, mert ordibálva beszélnek, minden áthallatszik.
Amikor már sokadszor hallják vissza tőled szó szerint a saját dolgaikat, akkor előbb vagy utóbb elköltöznek, mert rájönnek hogy tényleg mindent tudtok róluk. Bár vannak akik olyan szellemi szinten vannak, hogy még ilyen esetben sem veszik a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!