Mit lehet tenni a duborgo szomszeddal?
Minden nap valamelyik szomszedot hallgatom, ahogy duborog a lakasaban...nemtudom mit csinal, tancol, futkozik akarmi, de folyamat duborog a fejem mikor este elfekszem es pihennek ezt kell hallgatnom. Annyira elegem van belole, egyelore nem tudom melyik lakasbol jon a hang, mert nem jartam utana mivel nem akarok magambol sem hulyet csinalni, hogy szolok neki vegyen mar fel egy papucsot mert elviselhetetlen ahogy mezitlab trappol. (Onnan tudom, hogy en szobapapucsban kozlekedek itthon es semmi hangja, viszont anelkul a mi lakasunk is duborog). Nem is ertem, ot hogy nem zavarja a sajat zaja beleremeg az egesz lakas.
Megis mit lehet ilyenkor csinalni???
Ha papucsot vesz fel, akkor meg olyan érzésed lesz, hogy fakalapáccsal verik a fejed tetejét.
Panelban laksz?
Na azért nehogy már még a kérdező legyen lecseszve, mert hát “ilyen a társasház”... mindenkinek joga van a nyugodt élethez és igen, egy társasházban vannak alap zajok, de speciel a dübörgés pont az, amit egy minimális odafigyeléssel és egy puhább talpú papuccsal meg lehet oldani, tehát igen is tartsuk tiszteletben, hogy rajtunk kívül más is él ott!
Ha nem tudod honnan jön a hang, írj egy normális hangvételű levelet és ragaszd ki, hátha valaki magára ismer és felhúz egy papucsot.
Baromi idegesítő tud lenni, mikor egész nap mást sem hallasz, mint az elefántokat megszégyenítő dübögést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!