Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért szrja le ennyire?

Miért szrja le ennyire?

Figyelt kérdés

Kollégiumban a szobatársamról van szó, ketten vagyunk a szobában, még az év elején megbeszéltük, hogy akkor nyilván nem kell, ha valamelyikőnk ott van a szobában, de magától értetődően ha egyedül van a szobában és csak 2 percre is, de kiszalad a mosdóba, bezárja az ajtót.

Főleg, hogy a mi folyosónkon is volt már lopás, akad egy-két kétes alak tőlünk pár szobával odébb, de az épület többi szintjén meg jócskán akad számos zűrös alak és a szintek között szabad az átjárás.

Már sokszor szóltam rá emiatt, olyankor mindig ígér fűt-fát és a következő alkalommal meg ugyanannyira leszrja. Nem szereti éjszakára sem bezárni az ajtót, párszor volt már olyan, hogy buliból mentem vissza koliba hajnalban és azt nem mondanám, hogy tárva nyitva volt az ajtó, de nem is egy résnyire. Karácsony előtt emiatt volt egy nagy veszekedésünk, laptopom, ékszerek meg sok ruhám van a szobában, neki is vannak cuccai fent, de jóval kevesebb, mint nekem és egyszerűen felbsz, hogy mennyire ignoráns.

Most a szünet alatt is többször volt/lesz fent a koliban, görcsbe rándul a gyomrom, ha csak belegondolok.

Mit tudnék tenni?

2023. jan. 1. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy elfelejti? Nem segítene, ha az ajtóra kitennéd, hogy zárja be vagy csak egy képet a kulcsról és minden alkalommal látná, amikor kimegy az ajtón?

Vagy csak csináltasd meg a zárat úgy, hogy belülről kilincs nyissa, de kívül ne legyen kilincs, csak kulccsal tudj bemenni.

Vagy zárd az összes cuccod külön kulcsos szekrénybe.

2023. jan. 1. 22:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mennyire felejti el vagy sem. A biztos, hogy ebben a koliban nem lehet ilyen nagy változtatásokat csinálni, hogy kicserélem a zárat meg a kilincset. És az is egy nagy probléma, hogy nem zárható semelyik szekrény vagy fiók.
2023. jan. 2. 00:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Ékszereket minek kell ott tárolni?

Laptopra meg talán lehet valami nyomkövetőt telepíteni.

2023. jan. 2. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Befotózod ide a zárat és a kilincset?

Megmondjuk, hogy mire lehet úgy kicserélni, hogy ne tünjön fel senkinek

2023. jan. 3. 19:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a koliban, szerintem majd csak 2-3 hét múlva leszek.
2023. jan. 4. 01:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!