Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kellemetlen ha 28 évesen még...

Kellemetlen ha 28 évesen még nincs saját házam/lakásom és nem is érzek rá nagy esélyt, hogy mostanában lesz?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok.

Tanultam, güriztem egész életemben és mégsem tartok sehol.

Nem tudok félretenni. Nem keresek eleget, otthon nem látnak szívesen, nemrég szakítottam a párommal, egyedül fizetem az albérletet. Van még valaki, aki közelíti a harmincat és nincs háza és esélyt sem lát arra, hogy lesz a közeljövőben neki?

2022. dec. 18. 11:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
90%
#8 Az elején még volt értelme a baba hitelek, de most ilyen árak mellett.
2022. dec. 18. 12:51
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

29

A különbség, hogy Németországban az albérletrendszer sokkal fejlettebb. Rengeteg albérletes cég van, akiknek van 30-40 lakása, rengeteg alkalmazottja, szerződött partnerei stb. Az ilyen helyekről, amíg fizetsz, SOHA nem fognak kirakni, teljes biztonságban vagy. Sőt, Németországban azt hiszem most akarják (vagy már bevezették), hogy 900 euró legyen a minimál nyugdíja mindenkinek, annak is, aki kb soha nem dolgozott. Csak mondom, hogy az egyedülálló idősek egy garzont bérelve, ebból a 900 euróból egyedül is megélnek! És nem úgy, mint a magyar nyugdíjas a 45 ezréből.

2022. dec. 18. 13:12
 33/35 anonim ***** válasza:

32

Ebben biztos vagyok.

Még mindenkinek meg van rá a lehetősége hogy oda menjen ahová csak akar.

2022. dec. 18. 13:18
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Kellemetlen, de általános jelenség
2022. dec. 18. 18:26
 35/35 anonim ***** válasza:
69%

Nekem sincs, nem is lesz, csak engem ez nem is zavar.

27/N

2022. dec. 19. 01:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!