Jól tettem, hogy megöleltem, vagy ez túlzás volt? (durva történet)
Lakótársaimmal élek fél éve, egy fiatal srác a nővérével a nővérének meg van egy kisebb gyereke. Olyan 30 körül van a nő. Nem nagyon járunk együtt sehova igazából, próbáljuk egymás személyes terét tiszteletben tartani.
De az a lényeg, hogy most karácsonyra előre odaadtam egy csomag csokoládé bombont a lánynak / nőnek (nekem még lány, én 32 vagyok) és átölelt.
Ez teljesen lényegtelen a történet szempontjából. Az egy kicsit durvább.
Ma elég furcsán viselkedett és a mosógéphez se tudtam hozzáférni mert egész nap a mosókonyhában telefonált. Végül mivel nem akartam bezavarni a testvérét kértem meg, hogy menjen be hozzá és szóljon már neki mert nekem mosnom kellene.
A lány amikor kiteregetett kijött, elnézést kért tőlem, hogy ennyire sokáig ott volt bent, meg hogy mostanában elég furcsa volt, mert pár napja amikor a barátnőjével elmentek bulizni valaki tehetett valamit az italukba, egy parkban ébredt fel az iratai és a telefonja nélkül sérüléssel az oldalán és semmire sem emlékszik. És próbálják kideríteni mi történt és próbálja feldolgozni. Részletekre nem kérdeztem, meg nem is mondta, de sejtem mi volt.
Nem tudtam mit mondani erre, pár egyszerű keresztkérdést tettem fel, meg mondtam neki pár hülyeséget, hogy én is mindig odafigyelek, még a barátaim között is, hogy miből iszom, mert senkiben sem lehet megbízni, fogalmam sincs, ami épp eszembe jutott, majd utána erősen megöleltem egy fél percig körülbelül. Megnyugtattam. Utána meg tettem tovább a dolgomat.
Hát eleve ez egy durva történet, de tőlem jelenleg teljesen független. Viszont nem nagyon léptem vele eddig fizikai kontaktusba és nem tudom nem volt-e túlzás ez az ölelés, de arra a történetre amit elmondott úgy éreztem ez a legjobb reakció, talán ez jó érzelmi megerősítés neki.
Igazából kb ennyi. Nem tudom mit kellett volna reagálnom, jó volt-e az ölelés. Nem nagyon akartam kérdezgetni, rögtön megértettem mi történhetett vele és nagyon megsajnáltam.
#9-#10-#11
Akkor ok, ha csak nem akartál ilyen részletekbe belemenni, csak gondoltam megemlítem, hogy ha nem jutott eszébe, akkor ez feltétlenül nagyon fontos, több okból (mármint a vizsgálat).
Az meg hogy bulizni elkísérhetnéd? Milyen már, nem a bátyja vagy. Hívd el randizni, vagy hagyd, hogy élje az életet, főleg, hogy lakótársak vagytok. Gondolom nem azért megy el egy barátnőjével bulizni, hogy veled foglalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!