Túlzás, hogy emiatt szóltam a főbérlőnek?
Jól tetted!
A panaszkodó lehet valami elmebajos. Hallod, amiket olvasni, hogy mennyi idióta kötekedik a panelekben alaptalanul...
Igen, ez az, hogy amúgy nem lehet ránk bizonyítani, csak azért féltem, hogy valami mondvacsinált indokkal csak kihívja a rendőrséget, ha még egyszer hall hasonló dolgokat, nekem az meg nagyon nem hiányzik, van elég problémám :D én sem értem, hogy közvetlen akkor miért nem szólt, simán átkopoghatott/kiabálhatott volna mert tényleg minden áthallatszik.
Egyébként panel, és felettük már nem laknak.
Akkor nektek is hallani kellene. Nem értem, kinek volt haszontalan, hogy visszakérdeztem, ez is számít. Ne problémázz, ha kihívja a rendőrséget esetleg, ha tényleg zajong olyankor valaki, akkor ki fog derülni, hogy nem ti csináljátok.
Panelben élek, és panelben is nőttem fel, szóval ismerem azt a jelenséget is, amikor nem tudod egyértelműen beazonosítani, honnan jön a zaj, csak idegesítő, mert esetleg nem tudsz aludni tőle. Nem baj, ha ti is kicsit figyeltek. Egyébként felső szinteken még a tetőről is jöhet zaj, nem bulira gondolok, hanem műszaki berendezésekre, ami a házhoz tartozik, az is le tud hallatszani a legfelső szintekre. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!