Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Túlzás, hogy emiatt szóltam a...

Túlzás, hogy emiatt szóltam a főbérlőnek?

Figyelt kérdés
Megállítottak ma a folyosón, hogy mi (lakótársaimmal) az erkélyen kiabáltunk és hangosan zenét hallgattunk és jó volna, ha leállnánk, mert hívja a rendőrséget, legalábbis biztosan szól a főbérlőnknek. Mondtam neki, hogy nem mi voltunk, teljesen higgadtan beszéltem vele, de erősködött, hogy igen, minket látott. Ez elvileg 4 hete törtent. Szóltam a főbérlőnek, de csak higgadtan, leírtam, hogy mi a helyzet és hogy mi a teendő. Szerintetek ez túlzás volt?

2021. márc. 26. 14:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem volt túlzás. Jól tetted, hogy tisztáztad a főbérlő felé.
2021. márc. 26. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Ti is hallotok ilyen zavaró zajokat? Ha igen, érdemes kideríteni, ki csinálja, és közösen fellépni.
2021. márc. 26. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy szóltál. Ha tényleg szól neki ez a majom, akkor már ne érje váratlanul, és ne higgyen neki.
2021. márc. 26. 14:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem hallottunk semmit... ezért is volt furcsa az egész. Pedig elvileg felettünk laknak, szóval nekünk is kellett volna
2021. márc. 26. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valami alkesz, drogos fickó volt és hallucinált. Vagy valami elmebaja van, és mindenkiről mindent összehazudozik. Rengeteg ember mászkál szabadon ebben az országban, akiknek zárt osztályon lenne a helyük.
2021. márc. 26. 14:20
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Milyen épület? Panel? Új építésű társasház? Aki szólt, fölötte laknak még?
2021. márc. 26. 14:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a szomszéd miért nem kopogott be 4 hete??? Meg kell neki mondani, hogy máskor akkor szóljon, amikor megy a hangoskodás! Ha nem ti vagytok, akkor látni fogja. Így 4 hét után könnyű vádaskodni.
2021. márc. 26. 14:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted!

A panaszkodó lehet valami elmebajos. Hallod, amiket olvasni, hogy mennyi idióta kötekedik a panelekben alaptalanul...

2021. márc. 26. 14:34
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen, ez az, hogy amúgy nem lehet ránk bizonyítani, csak azért féltem, hogy valami mondvacsinált indokkal csak kihívja a rendőrséget, ha még egyszer hall hasonló dolgokat, nekem az meg nagyon nem hiányzik, van elég problémám :D én sem értem, hogy közvetlen akkor miért nem szólt, simán átkopoghatott/kiabálhatott volna mert tényleg minden áthallatszik.

Egyébként panel, és felettük már nem laknak.

2021. márc. 26. 14:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nektek is hallani kellene. Nem értem, kinek volt haszontalan, hogy visszakérdeztem, ez is számít. Ne problémázz, ha kihívja a rendőrséget esetleg, ha tényleg zajong olyankor valaki, akkor ki fog derülni, hogy nem ti csináljátok.

Panelben élek, és panelben is nőttem fel, szóval ismerem azt a jelenséget is, amikor nem tudod egyértelműen beazonosítani, honnan jön a zaj, csak idegesítő, mert esetleg nem tudsz aludni tőle. Nem baj, ha ti is kicsit figyeltek. Egyébként felső szinteken még a tetőről is jöhet zaj, nem bulira gondolok, hanem műszaki berendezésekre, ami a házhoz tartozik, az is le tud hallatszani a legfelső szintekre. :-)

2021. márc. 26. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!