Hogyan lehet leszoktatni a szomszédot az építkezésről?
Figyelt kérdés
Évek óta építi a maga kis 43 nm-es panelját. Nem tudom milyen kastélyt hoz ki belőle, de kicsit már unalmas a folyamatos építkezés. Kosz a lépcsőházban, fúrkálás. Arról nem is beszélve, hogy hozzáértése 0, hol a vízvezetékbe fúr bele, szétáztatva körülötte mindenkit, hol az elektromos vezetéket találja meg. Szóltam már neki, hogy hívjon egy normális szakit, aki ezeket meg is tudja csinálni. Ő persze csinálgatja inkább ezt a szerencsétlenkedést. Mindenhez kell szakértelem!2022. nov. 29. 09:15
31/33 anonim válasza:
Lesz.rom a csend rendeletet. Nekem senki ne magyarázza meg, hogy este 10-kor normális, ha valaki fúr, pláne ne magyarázza meg, hogy nekem ezt el kell fogadni! Több gyerekes család, és szakban járók lakják a két tömböt. Felettébb érdekes, hogy a szakban járók tudják emberi körülmények között intézni a dolgaikat, csak ez az egy lakó nem. Sajna a tűrő képességem meg véges, mindent nem fogok elviselni, sem elfogadni. Ha nem tetszik a lakónak a fenyegetés, mehet a rendőrségre, bátran. Állok elébe, hogy menjek én is! Még egyszer mondom, hetek óta ez megy és 29 család nem ért egyet ennek a lakónak a viselkedésével. Csak bennem volt annyi, hogy leírtam, amit és vállaltam érte a felelősséget a nevemmel ellátva! Többek között az ilyen pipogya semmitérő macskajancsi rendőrök miatt kell erre a szintre eljutni!
32/33 A kérdező kommentje:
#31 : Ebből nem lesz semmi... Max átmegy még hozzád karton gengszterkedni vagy hisztizni az illető. Ennyi.
2022. dec. 2. 15:33
33/33 anonim válasza:
Egyébként a városi rendelet nálunk úgy szól, ami felülírja a házi rendet, hogy a csend háborítás egész napos időtartamra terjed ki hétköznap is, azaz, ha nekem valami nem tetszik akár hétköznap napló is feljelenthetek ilyen embert, más kérdés, hogy nem tenném meg hétköznap napközben, mivel emberek vagyunk, és ha tényleges felújítás van, akkor valamikor csinálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!