Hogyan lehet leszoktatni a szomszédot az építkezésről?
10, azt én értem, hogy téged nem érdekel, de ha másnak anyagi kárt okozol, a törvény őt fogja pártolni, nem téged.
A csendháborításnak meg van jogi meghatározása. Ha a szomszédod vét ellene, tehetsz jogi lépéseket, de legalább ráhívhatod a rendőröket. Ha nem, akkor nem.
Kihívod a rendőrt, de azt se tudod kire? Ha már annyira zavar, hogy ennyi frusztrációt teszel bele, legalább megtennél annyit, hogy körbehallgatózol melyik irányból jön a hang.... Vagy annyira már nem érdekel, hogy te tegyél bármit a zügy érdkeében?:D
Merthogy nem, a rendőrnek nem az a dolga, hogy végigkopogtassa az összes lakás ajtaját a lakótelepen.
Ráadásul ha ennyire zavaró, nyilván a szomszédod is hallja, szóval bőven könnyebb lokalizálni egy ilyet. Én is panelban lakok, a mi szomszédaink is szoktak fúrni, de tudom is, hogy melyik az.
De meg... kinek a kismegszakítóját akarod lekapcsolni, ha azt se tudod ki fúr?:D
Ráadásul mire mész azzal, ha nekiállsz gcizni? Hátráltatod a munkában, annál tovább fog tartani. Mert azt hiszed abba fogja hagyni? Mit kezdjen egy félkész lakással?:D Szóval még csak megoldást sem jelent az, ha szabotálgatod, pusztán bebiztosítod, hogy +1 hétvégén át is dolgoznia kelljen.
14, hát oké.
De az is könnyen előfordulhat, hogy ha naponta többösz rát kell menj, akkor mások a kezedet fogják eltörni, mert leolvasztottad a hűtőjüket és dobhatnak ki minden kaját.
De továbbra is: Ezzel hogy oldod meg a problémát? Mert az építkező íg ynem fogja tudni befejezni a munkáját, szóval sokkal tovább fog fennállni a szituáció.
Mi lenne, ha mondjuk a lakógyűlésen vetnéd fel a problémát, mint valami civilizált ember? Ha ennyire zavaró, nyilván nem csak téged zavar, szóval nem maradsz egyedül...
Te éppen arról beszélsz egy személyedhez köthető profilon, hogy szabotálni akarod a szomszéd munkáját....:D És gyanítom ha rendre lekapcsolgatnád az áramot az ingatlanról, az is szemet szúrna valakinek...
De mindegy, én továbbra is azt mondom, hogy a valódi problémádat, azaz hogy fúrnak, ez nem fogja megoldani, hiszen csak ideiglenesen fogja abbahagyni. De te már inkább a dühödet akarod kiélni, nema problémát megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!