Hogyan lehet leszoktatni a szomszédot az építkezésről?
24
Ugye tudod, hogy csütörtök este fél8kor tökéletesen jogában áll fúrni, főleg ha csak 15 percre teszi?
Az, hogy te önkényesen hozol szabályokat és megfenyegeted, hogy mi lesz, ha nem tartja be, az konkrétan önbíráskodás és fenyegetés. Remélem alá is írtad. Hisz nem vagy gyáva, ugye?
25 : Bár a válaszoló tette tényleg némi frusztrációról tanúskodik, de én megértem.
Azt pedig lássuk be, hogy válaszoló számonkéréséhez a rendőrség hívása nem elegendő. Válaszoló ingyenesen sohasem sem lesz számonkérve, ebbe az ügybe be kellene fektetni. Azt a befektetést pedig nem az X emeleti panellakó fogja megtenni, akinek az a nap végi kielégülése, hogy fúr pár lyukat a falba, feltéve az Obiban megvett legújabb ipari hulladékot.
Szerintem nem árt, ha az embernek van élet tapasztalata is.
Hát szerintem ha valaki 15 perc fúrástól ennyire kiakad, annak komoly gondjai vannak. Még csak az sem bizonyított, hogy a fúrás mindig ugyanonnnan jön, hiszen a panelek falai baromi jól viszik a hangot, ha a 3. emeleten fúrnak fölöttem, másnap a 4. emeleten, azt pontosan ugyanúgy fogom hallani. Ha meg a 3-on lévő egy héten át fúr, aztán a 4.-en lévő 5 perc alatt kijavít valamit te meg őt fogod lecseszni, hogy mi az, hogy egy hete fúr, akkor nem véletlenül leszel hülyének nézve. És ha te szent meggyőződéssel elkezded szabotálni a 4.éen lévő életét, akkor ő joggal fogj aérezni, hogy egy hülye rászállt, pedig semmit sem tett érte.
Mondanám, hogy az ilyen embernek nem való a panelban lakás, költözzön vidékre egy családi házba, de ott meg flexelnek és füvet nyírnak nonstop:D Szóval a jótanács inkább az, hgoy tanuljon meg emberek között élni, vagy menjen remetének.
28, de a csendrendelet 10től van. Ismétlem, önkényesen hoztál egy szabályt, amit be akarsz tartatni. Ez önbíráskodás.
De annak örülök, hogy legalább nem anonim módon levelezgetsz, így legalább van esély érdemi kommunikációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!