Bunkó, hangos szomszéd ellen mit lehet tenni?
Minden ember elérkezik bizonyos időközönként arra a pontra, amikor pihenNE!
Ezt kell célzott módszerességgel időről-időre hazavágni!
Elég, ha a gyereküket nem hagyod aludni, - az 7/24-es elfoglaltság, - aztán lepihennÉNek...
Megteszi a sarokban plafonra kisugárzó felülettel gondosan illesztett 3000000 terrawatton suttogó Anthrax zene, - nem kell szélsőségekben gondolkodni.
Az ilyen barmokat meg mindig hallod, hogy éppen melyik helységben turmixolnak.
Csesszük fel a szomszédot mert engem idegesít, hát ezzel nem fogsz menni sokra. Egyszerűen nem hajlandó megérteni mi a bajod, mert náluk a zaj természetes, és nem tudja mi a csönd. Én a szomszéd kutyákkal vagyok bajban, mind idegbajos mert nem foglalkoznak velük. Kínomban átkozom őket, durva de ez van.
Helyedben a plafon hangszigeteléssel próbálkoznék, ha nem tudnék jobb helyre elköltözni. Sajnálom hogy így alakult, remélem megoldódik a helyzet valahogy :/
Sajnos nem tudsz ez ellen semmit sem tenni, vagy megszokni vagy elköltözni.
Az unokatesóméknál szintén ez a helyzet, felettük van egy 40 év körüli házaspár és nonstop zajosak, állandóan zörögnek, veszekednek hangosan. Egyáltalán nem érdekli őket hogy mindent hall a környezetük ill. zavarják a szomszédokat.
Hiába voltak figyelmeztetve többször is másoktól és még ők voltak felháborodva.
Az benne az érdekes hogy mindketten tanítók egy alapsuliban. :P
Egyébként nem buliznak, nem cigiznek, nem alkoholizálnak, alig jár hozzájuk valaki, zárkózottak.
Gyerekük nincs, lehet ez a gondjuk, bár akkor még zajosabbak lennének. :D
Átérzem.
Nálunk még az se játszik ütőkártyának, hogy lakókkal összefogunk.
Ha van rá lehetőség és csak sima bérlők, akkor a főbérlő felé közösen fel lehet szólalni.
Ez volt előző helyemen.
A mostaninál:
Fenti szomszéd lópatás elefánt, kétbalkezes, mindent leejt és van hangja rendesen +kutyája fele napot vonyítja át.
Szembe szomszéd kutyái mindenre sipítanak, éjjel is. Azt is meghallják, ha kinyitom a hűtőt az előszobában...
Alattam lévők fúrnak, kalapálnak, nyáron költöztek be.
Alattuk lévők is a nyáron jöttek alánk... Ugyanebbe az épületben laktak csak szemben, lejebb...
Baromi hangosak, a gyerekeik problámásak és még éjjel éjjfélig, egyig simán fent vannak, futkosnak, sikítoznak...
A 0-24 órásnapból kb éjjel 2től hajnali 5ig nyugis, aludható...
Ja és 6-tól este 11ig a mentősök és társai erőszeretettel bombáznak szirénázással.
A buszmegálló előttünk van. Anno azt hittem "de jó" 😂 mára: hü..e voltam, hogy ide költöztem.
Helyileg jó, emberek/zaj szemszögéből már nem.
Nagyon bennem van, hogy a félretett kerethez hozzá nyúljak, de akkor meg "pazarlok", mert ugye kaució nem olcsó.
Meg ki tudja milyen lenne az új hely, emberek is.
Úgyhogy egy ideig még várok.
Lassan meglesz a házra a keretem. Kivárom, remélem épp elmével. Nem akarom húzni, halasztani a célomat, ezesetben ház vétele. Vártam már eleget.
Aztán nyugi lesz. Ott szomszédom se lesz.
Az ilyen helyekről lépni kell. Persze kapkodni se szabad. Ez a helyzet nagy tanuló pofon volt nekem.
Az ideköltözés spontán volt, ne kelljen annyit utazni pl bevásárlások, alapanyagok miatt. Spórolni akartam az idővel. Idő beosztás helyett az idegeimet kell kezelnem. 🙃
Csapasd a zenét, én se kímélem őket, olyanokra nem leszek tekintettel, akik minden figyelmeztetés ellenére minimálisan se tettek semmit az együttműködésért.
Amikor melózok, akkor metált nyomatom, ha zongorázok, rádugom hangszórókra.
Bambuszfuvolázni pedig nem járok már el külön, itthon nyomom a zen-t 🙃 és még jól is esik.
De h.. lye voltam, hogy külön időmet pocsékolva járkáltam el eleinte, hogy ne zavarjak senkit. Haha
10-es. Vannak, akik ellen az erő se hat.
Pl a sok könyörgés, jelzés után is éjjelekig fent maradtak a gyerekek stb.
Aztán lejárkáltam kitámasztani gyufával, fogpiszkálóval a csengőjüket.
Nem ért semmit. Ahogy a szemtől szembe beszéd és társai se.
Ezeknek nincs lelkük, empátiájuk, nincsenek tekintettel másokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!