Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szereted Budapestet?

Szereted Budapestet?

Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 23:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
34%

Nehéz ahhoz bármit hozzátenni, amit a 17-18as válaszoló írt.

A fősuli alatt Bpn laktam a 14. majd a 13. kerületben, és gyűlöltem. Nem mintha faluba vágynék, vagy szeretném a pici városokat, de Bpn egyszerűen zsúfolt, koszos, büdös és élhetetlen - számomra.

a magyar kiváló mellébeszélésben, de ha Bpt már európai nagyvárosokhoz hasonlítjuk, akkor bizony ARÁNYAIBAN több a bolond, igénytelen ember, nagyobb a kosz, a közlekedés tragikus.

Mióta diplomáztam, csak akkor mentem Bpre, ha külföldre menten, viszont az egész országot is bejártam, és Bp kicsit sem hiányzik.

2022. nov. 12. 16:39
 22/28 anonim ***** válasza:
77%
Én igen, szívesebben élnék ott, mint itt Veszprémben
2022. nov. 12. 21:06
 23/28 anonim ***** válasza:
12%

Soha többé.

Éltem több helyen is.

- a Belváros koszos, gányos, undorító hely, amikor nappal! paprikaspray-vel kellett közlekednem, hogy legalább a villámosmegállótól biztonságban hazaérjek (ha épp nem ott nyúlt a gatyámba! a perverz majom)

- Óbuda épp jobb hely volt, csak éppen, amikor építették az 1-es-t, akkor görkorin hamarabb kiértem az Árpád-hídhoz, mint pótlóval (egyszer poénból lekoriztam a távot a reggeli csúcsban).

- egyébként tényleg minden csupa kosz, büdös, teli csövessel, c-betűssel...

A Vár környéke szép, meg a rakpart, a hidak, de összességében Bp. egy rémálom.

2022. nov. 12. 21:57
 24/28 anonim ***** válasza:
36%

Amúgy nagyon vicces, hogy minket, akik leírjuk a REALITÁST, lepontoztok a fenébe.

Én is azt hittem, hogy Bp hú, milyen király. Nekem nem az. Most kisvárosban élek (külföldön), de amikor hazautazunk.

Leszállunk a Keletiben a vonatról és 3 percen! belül már beszólnak, hogy milyen jó a sggem, mizu cica, és társai.

Nem hordok pi..szoknyát, sem pi....gatyát, mégis. Teli van suttyóval az egész, és aki ezt nem látja, azt sajnálni tudom.

2022. nov. 12. 22:01
 25/28 anonim ***** válasza:
57%

Nekem aztán tökmindegy hogy ki hol él, de ha olyasmit olvasok, amivel nem értek egyet, akkor azt lepontozom, mert az én meglátásom szerint nem hasznos. Ha más szerint meg igaz és hasznos, akkor az meg majd felpontozza, így működik ez az oldal, nem? Én azt tudom sajnálni, aki ezen így kétségbe esik.

40 év alatt soha nem volt nálam paprikaspray, soha nem inzultált az utcán senki, az utóbbi időkben a felújítás miatt nem metróval járok, így csöveseket se nagyon látok. Az utcákon a te történeted szerint patakokban folyót kosz-húgy történettel se tudok mit kezdeni. Biztos van ilyen, én akkor láttam utoljára zavaró mértékben ilyesmit, amikor az Oktogon környékén dolgoztam 2005 környékén. Ez az én realitásom. Vagy írjam csupa nagy betűvel, hogy drámaibb legyen?

2022. nov. 13. 06:45
 26/28 A kérdező kommentje:

Én se buszt se metrót se villamost nem használnék

Csak kocsi/e roller

2022. nov. 13. 07:14
 27/28 anonim ***** válasza:

Ha csak kocsit használnál, akkor készülj fel arra hogy több órát fogsz dugóban állni.

Az e-rollert támogatom, de autók nélkül már egy fokkal élhetőbb lenne a város.

2022. nov. 13. 10:47
 28/28 A kérdező kommentje:
Kocsit csak akkor használnék ha messzebbre megyek :)
2022. nov. 13. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!