Miért mondják, hogy ha nem szeretem Budapestet, költözzek el (mármint: most, azonnal)?
Lehet, hogy felismerhető leszek (már úgy értem a GyK berkein belül), de nem baj.
Budapesten nőttem fel, de nem szeretem.
Nem való nekem ez a tömegnyomor, a városi élet, mint olyan maga, a kevés (és egyre kevesebb) zöld és maga Budapest se fog meg igazán.
Álmom, hogy elmehessek innen, Magyarországon belül maradva, Pilis-hegység, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron vagy Vas megye...
Ugyanakkor úgy képzelem el ezt az egész költözősdit, hogy legyen előtte meg a piacképes végzettségem, dolgozzak is benne, végre gyarapodjon és ne fogyjon a pénzem, legyen rendezett hátterem; sőt, én a párkapcsolatot is megvárnám vele. Aztán a párommal, együtt, már ha neki is tetszik az ötlet.
Tanulok is, egy rokonnal tartom a kapcsolatot, de nem valami egészséges, konkrétan pár évet jósoltak neki az orvosok, idézem: "épp hogy csak rákot nem diagnosztizáltak".
Miért most hagynám itt Budapestet? Ez a kérdésem, komolyan. :)
Nagyon buta vagy kérdező.
"Ugyanakkor úgy képzelem el ezt az egész költözősdit, hogy legyen előtte meg a piacképes végzettségem, dolgozzak is benne, végre gyarapodjon és ne fogyjon a pénzem, legyen rendezett hátterem; sőt, én a párkapcsolatot is megvárnám vele. Aztán a párommal, együtt, már ha neki is tetszik az ötlet."
Tehát annyi kell, hogy meg legyen a piacképes végzettséged és fel vegyenek ott dolgozni ahová költözni akarsz vagy nem? Ez még oké, de a barátnőd szerinted mit fog szólni hozzá, hogy elmész világgá és neki is veled kell mennie? Ott fogja hagyni a rokonait és a baráti körét? Lehet, hogy te ott fogod, én is ott hagynám simán, de nem minden ember ilyen. Sőt lehet Budapestet sem akarja otthagyni. Az a logikus ha ott keresel barátnőt, ahol élni akarsz.
Mi alapján hiszel férfinek? Ez amúgy komolyan érdekel is.
Még 5-10 évig ne ismerkedjek? :D
Amúgy én nem szoktam lebutázni embereket.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Látod kérdező, ha lenne párod és el akarnál költözni, kirakna mint macskát szarni. Miért akarod lekötni magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!