Budapesten tanuló nem budapestiek! Mennyi idő alatt 'memorizáltátok' Budapestet úgy nagyjából?
Figyelt kérdés
Másképp fogalmazva: Mennyi idő elteltével nem kellett már a térképet és az utcaneveket nézni, hogy eligazodjatok a mindennapokban?2017. jan. 25. 16:25
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, nem nagyon mászkáltam egyedül, szinte csak párban vagy csapatostul.:-) Valaki mindig akadt, aki tudta, hol vagyunk és merre menjünk.
3/5 anonim válasza:
Én budapesti vagyok születésem óta és még így is elég sokszor használom a térképet vagy az utazástervezőt, ha csak egy cím van megadva és el kell oda jutnom. Meg aztán vannak homályos foltok, pl. Újbuda, mert nagyon ritkán járok arra.
4/5 anonim válasza:
Nagyon gyorsan. Budapest elég logikusan épült város, legalábbis a belvárosi része, úgyhogy 1-2 hét leforgása alatt már nagy biztonsággal közlekedtem.
5/5 Adri+ válasza:
Szerintem egy jó külön pesti térképpel is rendelkező app jó megoldás
ezen a téren. Hidd el, szinte egy pesti sem fújja pestet.
Mert ez nagy város : hazánkban.
Nem egy tucat %(12) utcából és 3 térből álló kis tanya világ :
ahogy ma nevezik falu. :)
Adri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!